Masum 40. bölüm özeti

Masum 40. bölüm özeti izleyici tarafından merak edildi. Masum son bölümde Gopi'nin eli yanmıştı. Ancak Gopi acısını gizlemeye çalıştı. Masum 40. Bölüm Özeti

Google Haberlere Abone ol

Gopi akşam yemeğinde herkese hizmet ediyordu, elinin acısını saklıyordu. Ancak, Gopi'nin durumu Ahem'in dikkatinden kaçmadı. Gopi yemek yedikten sonra masayı silerken Ahem, Mani'ye Gopi yiyor mu diye sorar.

Mani henüz yemediğini söylerken Ahem, Gopi'nin yemeğine dikkat etmesini ister. Ahem, Gopi'yi önemsemeye başladı. Ertesi sabah, Koki kahvaltıya geç kalan Gopi'yi azarlarken Gopi'nin yaralı elini görür. Gopi nasıl yandığını söylediğinde herkes şok olur.

Koki bize neden bahsetmediğine kızıyor ve hemen uygulamanı istiyor Kinjal, odasında doktor tarafından verilen raporu inceliyor. Bu arada, pandit eve geldi ve evlilik tarihini belirler. Evlilik için bir sonraki haftaya veya bir sonraki aya işaret ediyor. Koki gelecek haftaya kadar yetişmeyeceklerini söyleyince Hetal, Kinjal'e de sormamız gerektiğini söyleyerek odasına gider. Kinjal raporu saklamaya çalışırken, Koki Kinjal'den tüm mücevherlerini vermesini ister. Bu arada, rapor mücevherlerle birlikte Koki tarafından devralındı.Koki'nin odasına giderken Kinjal de raporu aramaya başlar.

Koki takılarını yerleştirirken rapor yere düşüyor. Koki raporu okurken şok olur. Hetal ve Gopi Knjal'in odasına gelir ve doktorun ne dediğini sorar. Kinjal, gıda zehirlenmesi olduğunu söylüyor. Hetal Gopi'den meyve suyu hazırlamasını ister. Koki hala şokundan atmayı başaramıyor. Gopi elinde meyve suyuyla gelirken, Koki onu kimin için aldığını soruyor? Gopi Kinjal'in gıda zehirlenmesi olduğu için cevap veriyor.

Ona Koki hakkında endişelenmemesini ve yakında iyileşeceğini söyler. Koki ne istersen yapar, beni yalnız bırak ve Gopi'yi şaşırtır.

Yemekten sonra Özge Yağız hangi dizilere dahil edilecek? İşte cevap Gopi Kinjal'e meyve suyu getirdiğinde Kinjal çığlık atarak ondan suyu bırakıp hemen gitmesini ister. Kinjal, raporun mücevherlerle birlikte gittiğini düşünerek endişeleniyor. Hetal Koki'ye gider ve Kinjal'e sağlığı hakkında endişelenmemesini ve onunla ilgilenmemesini söyler. Ancak, Koki sıkıntılarımla ilgileneceğimi bağırıyor. Kinjal raporu aramaya devam ederken, Koki bir raporla birlikte gelir ve ne aradığını sorar. Raporu elinde gösterir ve hamilelik raporunuz olması için onu tokatlar.

Bunu neden yaptın, Kinjal'in telefonu, haysiyetimizi mahvetme ve kimden hamile kalma konusunda bağırırken çalar. Gopi, Koki telefona bakmak isterken gelir. Koki onu azarlarken, Gopi komşularından tatlı göndermesini ve listeyi kontrol etmesini ister. Koki öfkesini yönetir ve Gopi ile dışarı çıkar. Listeyi Hetal ile hazırlamasını ister.

Gopi liste ile Hetal'e giderken Ahem ile çarpılır ve liste yere düşer. Ahem ve Gopi aynı anda yere yaslanırken göz kilidi var. Adam listeyi alır ve Gopi'ye verir. Ahem'in gözü Gopi'nin yarasında. Ahem bir süre ona bakar ve hiçbir şey söylemeden ayrılır.

Koki, Kinjal'i düşünerek sabaha kadar uyuyamaz. Sabah ilk iş Gopi'yi görmek olurdu. Kinjal'in ona katılmadan önce birisiyle tanışıp karşılaşmadığını sorar. Gopi Eles ile tanıştığını söylüyor. Hetal Koki'ye neden bu kadar telaşlı olduğunu sorar. Rashi karıştığında, Koki sinirlenir ve Rashi'yi patlatır. Rashi odasına gider ve annesini arar ve Koki'nin çok endişeli olduğunu söyler. Urmila ne yaptığımızı biliyor, onu endişelendiriyor. Eles Modi evini arar. Telefonu açarak Gopi, Kinjal'in gıda zehirlenmesi nedeniyle iyi olmadığını söylüyor. Eles ona teşekkür eder ve telefonu kapatır.

Eleş sürpriz yaparak Modi evine gelir. Koki memnun kalmamıştır. Eleş Kinjal’İn odasına çıkar ve çok yakında eş olacaklarını söyler. Bu sırada elini Kinjal’İn omzuna koyar. Koki içeri girdiğinde elini indirir. Eleş ayrıldıktan sonra Koki Kinjal’e bunların hepsi aramızda kalacak der. Bu sırada Koki birsinin dinlediğini fark ederek şok olur. 

Yorumlar