MasterChef yedekler kim kazandı, ana kadroya kim katılma hakkı kazandı?

MasterChef Türkiye'nin dün akşam düzenlenen ana kadroya katılma yarışmasının kıyasıya mücadele yaşandı. Yarışmada ana kadroya katılmak isteyen yedekler kendi aralarında mücadele etti. Mücadeleyi kazanan bir isim ana kadroya dahil oldu. Peki, yedeklerden kim kazandı Mete mi Ateş mi?

Google Haberlere Abone ol
MasterChef yedekler kim kazandı?

MasterChef yedekler kim kazandı, ana kadroya kim katılma hakkı kazandı? MasterChef Türkiye'de hafta eleme heyecanının yanı sıra ana kadroya katılan isim heyecanı da yaşandı. Peki, MasterChef yedekler kim kazandı, ana kadroya kim katılma hakkı kazandı? Mete mi, Rabia mı, Samet mi, Merve mi Pelin mi yoksa Ateş mi?

MasterChef yedekler kim kazandı, ana kadroya kim katıldı, Mete mi Ateş mi kazandı?

 

11 Eylül akşamı yayınlanan bölümün yarışmacılar kıyasıya mücadeleye sahne oldu. Şeflerin en çok beğendiği bir tabağın sahibi ana kadroya katılma hakkı kazandı.

Her bölümü büyük bir heyecanla beklenen MasterChef Türkiye'nin bu akşamki yeni bölümünde yarışmanın yedek kadrosunda yer alacak ilk ismi belirleyecek ürün belli oluyor. Ana ürünü en iyi kullanarak MasterChef Türkiye'nin kazanan yemeğini yaparak yedekler arasından ana kadroya gidecek yarışmacı belli oluyor.

Yarışmacılardan esnaf lokantası klasiği olan Hasanpaşa Köfte yapılması istendi. Yedeklerdeki tüm yarışmacılar iddialı bir şekilde yemeklerini hazırladılar. Haberler.com sizler için en doğru bilgileri araştırıyor. Doğru kaynak için doğru yerdesiniz.

MasterChef yedeklerden ana kadroya kimin girdiği henüz belli olmadı. Kazanan isim açıklandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

İkinci turda yarışacak isimler Mete, Rabia, Samet, Merve, Pelin ve Ateş oldu.

11 Eylül 2021 Cumartesi günü düzenen eleme turunda MasterChef Türkiye'de ana kadroya dahil olan isim Ateş oldu. 


 

Yorumlar