MasterChef Türkiye 6 Eylül kim elendi? Berker mi Gülşah mı?

MasterChef Türkiye 6 Eylül Pazar akşamı yılın üçüncü eleme gününde ekranlara geldi. Yarışmanın bu akşamki etabında elenen ikinci isim belli oldu. Peki, bu akşam kim elendi? Finale kalan iki isim Berker ve Gülşah olmuştu. Peki, Berker mi Gülşah mı elendi?

Google Haberlere Abone ol

MasterChef Türkiye 2020 yarışmasının üçüncü hafta eleme oyununun da sonuna gelindi. Yarışmanın bu yılki üçüncü elemesi bu akşam yapıldı. Eleme potasına düşen isimler arasından yemeği en az beğenilen veya hiç beğenilmeyen isim yarışmaya veda etti. Peki, MasterChef Türkiye 6 Eylül Pazar günü kim elendi? İşte detaylar:

Yarışmanın bu akşamki etabında eleme potasının son ikisine kalan isimler Berker ve Gülşah oldu. İkili arasında yapılan kıyaslama neticesinde "etin iyi pişmesi konusu" öne çıkarılarak elenen isim belirlendi. Buna göre yarışmaya veda eden isim Gülşah oldu. 

Gülşah, geçen hafta da eleme potasında son ikiye kalmış ancak elenmemişti.

MASTERCHEF 5 EYLÜL SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA

GEÇEN HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Yarışmanın bu akşamki etabında eleme potasında altı kişi vardı. Potaya giren isimler Gülşah, Duygu, Ayyüce, Emir, Uğur ve Berk olmuştu. Eleme gecesinin kuralı olan iki etaplı yarışmanın ilk etabının sonucu belli oldu. Yarışmacılar arasındaki kıyasıya mücadelenin üç kazananı üç de kaybedeni oldu. Kazanan isimler Ayyüce, Duygu ve Emir oldu. İkinci eleme potasına düşenler ise Gülşah, Uğur ve Berk oldu. Elenen isim Berk oldu. 

DÜNKÜ BÖLÜM FULL TEK PARÇA

MASTERCLASS ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Masterchef Türkiye 27 Ağustos Perşembe günkü etabında bir kez daha kıyasıya mücadele edildi. Ancak bu akşamki mücadele MasterClass eğitim hakkı içindi. Yarışmanın dün akşamki bölümünde eleme potasına düşen iki isim belirlenmişti. Bu akşam ise eleme oyunu değil MasterClass oyunu oynandı. Yarışmada bu akşam en iyi yemeği yaparak MasterClass ödülünü kazanan isim Ayyüce oldu.  

Yarışmanın bu akşamki etabında dokunulmazlık oyununu kaybeden takım mavi takım oldu. Mavi takımda eleme potasına düşen ilk isim Uğur oldu. Dokunulmazlık oyununu kazanan isim ise Duygu oldu. Yarımanın dün akşamki bölümünde ise Emir ile Ayyüce eleme potasına düşmüştü. 

Bu akşam da eleme potasına Uğur ile Gülşah düştü. 

MASTERCHEF 36. BÖLÜM FULL TEK PARÇA

 

SON ELEME OYUNUNDA NELER OLDU?

Masterchef Türkiye yarışmasının bu akşamki etabında ana kadrodan elenecek ilk isim belli oldu. Yarışmanın bu akşamki etabında Duygu, Ayyüce, Celal, Esra, Eray ve Sedat eleme potasından çıkmak için mücadele etti. Peki, bu akşam kim elendi, kimler kaldı? Masterchef bu akşam (23 Ağustos Pazar) kim elendi? Esra mı Sedat mı?

Bu akşam düzenlenen final etabı iki bölümden oluştu. Altı kişinin yarıştı eleme potasının final etabının ilkinde en başarılı 3 kişi potadan çıktı. Bunlar Eray, Duygu ve Ayyüce oldu. Geri kalan diğer üç kişi yani Esra, Celal ve Sedat ise yarışmaya devam etti. Eleme potasının ikinci final etabında yarışan üç isimden Celal en başarılı yemek yapan isim olarak potadan çıktı. 

Geriye Esra ve Sedat kaldı. Esra ile Sedat arasında yapılan seçimde ise elenen isim Sedat oldu.

Yorumlar