MasterChef Tahsin Küçük ne oldu? Canlı yayında panik anları

Tahsin Küçük, MasterChef All Star Türkiye yarışmasının bu sezon finalistlerinden biri olarak adını milyonlara duyurdu. Yarışmanın final etabında puanlar açıklanırken Tahsin bir anda fenalık geçirdi. Tahsin'in kötüleşmesi üzerine canlı yayına ara verildi.

Google Haberlere Abone ol
MasterChef Tahsin Küçük ne oldu? Canlı yayında

Tahsin Küçük kimdir, nerelidir soruları MasterChef All Star Türkiye yarışmasının finalinde merakla soruldu. Yarışmanın final etabında Tahsin bir anda fenalaştı. Toplamda 66 puan alan Tahsin, jüri üyelerinin Esra'ya puan verdiği esnada bir anda fenalaştı. Tahsin'in fenalaşması sonrasında canlı yayına ara verildi. Peki, MasterChef Tahsin'e ne oldu, sağlık durumu nasıl?  Konuyla ilgili açıklama gelmesi bekleniyor. 

MasterChef Tahsin
Tahsin, canlı yayından sonra tekrar ekrana döndü. Açlık ve yorgunluk nedeniyle böyle bir durum yaşadığını söyledi. 

 

TAHSİN KÜÇÜK KİMDİR?

MasterChef All Star rTürkiye yarışmasının dikkat çeken yarışmacılarından Tahsin Küçük, 26 yaşında, Kocaeli doğumlu ve aslen Trabzonludur.

Küçük, 10 yaşından beri mutfakla ilgilenmektedir ve gastronomi konusunda eğitim almış bir yarışmacıdır. Özellikle yemek yapma yeteneği ve yarışma sırasında sergilediği performansla tanınmaktadır​​​​​​.

Tahsin Küçük, MasterChef All Star kadrosunda yer almış ve bu yarışmada önemli bir başarı göstermiştir. Kocaeli'de doğup büyüyen Tahsin, hayatının büyük bir bölümünü İstanbul'da geçirmiştir. 2019 yılında Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden mezun olmuş, yemek yapmanın yanı sıra dansa da büyük bir ilgi duymaktadır. Gastronomi alanındaki bilgisi ve becerisi, yarışma sürecinde kendisini ön plana çıkarmıştır​​​​​​.

Eğitimi ve yarışmadaki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Küçük, Türk mutfak kültürüne olan hakimiyeti ve yaratıcı yemek sunumları ile tanınmaktadır.

Yarışma sırasında sergilediği beceri ve tutku, izleyiciler tarafından takdirle karşılanmıştır.

Tahsin Küçük yarışmada Esra Tokelli ile birlikte finalist oldu. 

 

Yorumlar