MasterChef kim kazandı? Masterchef All Star Türkiye 2023-2024 yarışmasının kazanan ismi belli oldu

MasterCheff All Star Türkiye yarışmasının bu sezonki finalistleri Esra ile Tahsin arasında yaşanan düellonun sonucu belli oldu. Peki, MasterChef kim kazandı? Masterchef All Star Türkiye 2023-2024 yarışmasının kazanan ismi belli oldu. Alınan puanlar ve kazanan isim açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
MasterChef All Star Şampiyonu belli oldu

MasterChef All Star Türkiye 2023-2024 yarışmasının kazanan ismi belli oldu. Yarışmanın iki finalist isme Esra ile Tahsin kıyasıya bir mücadelenin sonucunda finalde karşı karşıya geldi. MasterChef kim kazandı? Masterchef All Star Türkiye 2023-2024 yarışmasının kazanan ismi belli oldu

MASTERCHEF ALL STAR TÜRKİYE ŞAMPİYONU BELLİ OLDU

Yarışmanın finalinde karşı karşıya gelen Esra Tokelli ile Tahsin Küçük arasındaki düelloda iki zorlu yemek yapıldı. İki yarışmacı da zorlu tabaklar ve yemekler yapmayı tercih etti. Şefler, seçilen tabakların büyük risk barındırdığını söyledi. Tahsin'in seçtiği yemekte 44 ürün bulunuyordu. Esra'nın yemeğinde ise 54 ürün yer alıyordu. 

MASTERCHEF'TE VERİLEN PUANLAR

Tahsin 42,5 puan ile jürinin karşısına çıktı.

Esra ise 44,5 puan ile jüri heyetinin karşısına çıkmayı başardı.

Tahsin'in aldığı puanlar:

İlk etap puanı 42,5 puan

Tahsin, Somer Şef'ten 8 puan aldı.

Danilo Şef de Tahsin Küçük'e yaptığı yemek için 8 puan verdi. 

Mehmet Şef de Tahsin'e 8 puan verdi. 

Tahsin toplamda 66 puan ile yarışmayı tamamladı. 

Esra'nın aldığı puanlar: 

İlk etap puanı 44,5 puan.

Somer Şef, Esra Tokelli'ye 8,5 puan verdi. 

Danilo Şef ise Esra'ya 8,5 puan verdi.

Esra, Mehmet Şeften ise 8 puan aldı. 

Esra 69,5 puan ile 2023-2024 MasterChef All Star Türkiye'nin Şampiyonu oldu. 

Detaylar Ekleniyor...

MASTERCHEF ESRA TOKELLİ KİMDİR?

Masterchef yarışmasının tanınmış yarışmacılarından biri olan Esra Tokelli, 44 yaşında İstanbul'dan katılan bir yarışmacıdır. Aslen Balıkesirli olan Esra, mutfak konusunda formal bir eğitim almadığını belirtmektedir​​. 2020 yılında yarıştığı MasterChef Türkiye sezonunda dikkatleri üzerine çeken Esra Tokelli, İstanbul doğumludur ve 46 yaşındadır. Yemek yapma konusundaki yetenekleriyle tanınan Esra'nın 24 yaşında bir oğlu bulunmaktadır​​.

MasterChef All Star Türkiye

Esra Tokelli, MasterChef Türkiye 2023 All Star finalisti olarak da bilinir. Programın finaline kadar ilerleyen Tokelli, Türk mutfağındaki başarılı performansıyla dikkat çekmiştir​​​​. Daha önce Yemekteyiz adlı programa katılarak birinci olmuş olan Esra, İstanbul'un Fatih ilçesinde yaşamaktadır​​.

Esra Tokelli'nin MasterChef yarışmasındaki performansı, yemek yapma becerileri ve yarışma sürecinde gösterdiği azim, izleyiciler tarafından takdirle karşılanmıştır.

MASTERCHEF TAHSİN KÜÇÜK KİMDİR?

MasterChef Türkiye yarışmasının dikkat çeken yarışmacılarından Tahsin Küçük, 26 yaşında, Kocaeli doğumlu ve aslen Trabzonludur. Tahsin Küçük, 10 yaşından beri mutfakla ilgilenmektedir ve gastronomi konusunda eğitim almış bir yarışmacıdır. Özellikle yemek yapma yeteneği ve yarışma sırasında sergilediği performansla tanınmaktadır​​​​​​.

MasterChef All Star Türkiye

Tahsin Küçük, MasterChef All Star kadrosunda yer almış ve bu yarışmada önemli bir başarı göstermiştir. Kocaeli'de doğup büyüyen Tahsin, hayatının büyük bir bölümünü İstanbul'da geçirmiştir. 2019 yılında Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden mezun olmuş, yemek yapmanın yanı sıra dansa da büyük bir ilgi duymaktadır. Gastronomi alanındaki bilgisi ve becerisi, yarışma sürecinde kendisini ön plana çıkarmıştır​​​​​​.

Eğitimi ve yarışmadaki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Tahsin Küçük, Türk mutfak kültürüne olan hakimiyeti ve yaratıcı yemek sunumları ile tanınmaktadır. Yarışma sırasında sergilediği beceri ve tutku, izleyiciler tarafından takdirle karşılanmıştır.

 

Yorumlar