Mandıra Filozofu nerede çekildi, çekimleri nerede, ne zaman yapıldı?

Mandıra Filozofu nerede çekildi, çekimleri nerede, ne zaman yapıldı, filmin çekildiği yer nerede, filmi izleyenlerin şehir hayatından soğuduğu Mandıra Filozofu filminin yönetmeni kimdir, başrolünde kim oynuyor, konusu nedir, nerede çekildi? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Mandıra Filozofu nerede çekildi, çekimleri nerede?

Mandıra Filozofu nerede çekildi, çekimleri nerede, ne zaman yapıldı, filmin çekildiği koy nerede? Şehir hayatından bıkanların, doğa ile iç içe bir hayat yaşamak isteyenlerin, çalışmak istemeyenlerin, sadece hayatta kalabilecek kadar geçime ihtiyacı olanların filmi Mandıra Filozofu filmi ile ilgili merak edilen sorular genelde yapım tarihi, yönetmeni, senaristi, başrol oyuncuları ve iMDb puanının kaç olduğu yönünde. Peki, Mandıra Filozofu filmi nerede çekildi, filmin çekildiği koy nerede? 

Mandıra Filozofu filmi nerede çekildi, ne zaman?
Mandıra Filozofu filmi nerede çekildi, ne zaman?

 

Müfit Can Saçıntı'nın farklı bir dünya görüşünü ortaya koyan, doğa, insan, iş dünyası, büyük şehir hayatının iğneleyici bir dille ele alındığı "Mandıra Filozofu" filminin başrollerinde oynayan isimlerden biri de geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz Rasim Öztekin'dir. 

Mandıra Filozofu filmi nerede çekildi, ne zaman?
Mandıra Filozofu filmi nerede çekildi, ne zaman?

 

İşte filminin künyesi: 

Ülke: Türkiye

Türü: Komedi

Süre: 1 Saat 30 Dakika

iMDb Puanı: 6,7

Yılı: 2014

Yönetmeni: Müfit Can Saçıntı

Yapımcısı: Birol Güven

Senaristi: Birol Güven

Oyuncuları: Begüm Önmer, Rasim Öztekin, Müfit Can Saçıntı

Konusu: Mandıra Filozofu filmi, Müfit Can Saçıntı'nın kendine has üslubuyla şehir hayatının eleştirildiği bir tür komedi filmidir.

Mandıra Filozofu filmi nerede çekildi, ne zaman?
Mandıra Filozofu

 

Müfit Can Saçıntı'nın Mustafa Ali rolünü canlandırdığı film, çalışmayı sevmeyen, hayatta kalmak için gerekli olan ihtiyaçların dışındaki her şeyi fuzuli olarak gören bir köylünün, İstanbul'da zengin hayatı bulunan bir iş adamının tatil için onun arazisini satın almak istemesini konu edinir.

MÜFİT CAN SACINTI KİMDİR?

Mandıra Filozofu filmiyle gönüllere taht kuran sinema sanatçısı Müfit Can Saçıntı aslen nerelidir, kaç yaşındadır, sinema kariyeri ne zaman başladı. İşte Mandıra Filozofu başrol oyuncusu Müfit Can Saçıntı ile ilgili merak edilen konular:

Müfit Can Saçıntı aslen Çorumludur.

51 yaşındadır. 

Basın dünyasına TRT'de adım attı.

İşte Müfit Can Saçıntı'nın biyografisi:

Müfit Can Saçıntı, 5 Mart 1968 tarihinde Çorum, Sungurlu'da doğdu.

Babasının astsubay olması ve tayinleri dolayısı ile ilkokulu 7 ayrı okulda, Ortaokulu Doğubeyazıt'ta, liseyi İstanbul Kartal'da bitirdi.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesinin Basın Yayın Yüksek okulunu son sınıfta TRT'te çalışmaya başlayınca okulu terketti.


 

Yorumlar