Mahkum dizisi bitiyor mu, final ne zaman?

Mahkum dizisi bitiyor mu, final mi yaptı, ne zaman? Mahkum final mi yapacak ne zaman final yapacak, Mahkum dizisi bitiyor mu, bitecekse ne zaman biter, soruları son günlerde söylentiler arasında yer almaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Mahkum dizisi bitiyor mu, final ne zaman?

Mahkum dizisi bitiyor mu, final mi yaptı, ne zaman? Mahkum final mi yapacak ne zaman, dizi bitiyor mu veya gerçekten final kararı var mı, bitecek mi soruları dizinin fanları tarafından merakla cevap bekliyor. İlgiyle takip edilen Mahkum dizisinin final kararı aldığı yönündeki iddialar son günlerde internette yayılırken, dizinin senaryosunda keskin dönüşler ve değişiklikler göze çarpmaya başladı. Örneğin Savaş'ın diziye hayaleti de olsa geri dönmesi, savcının görevine iade edilmesi gibi birçok değişiklik göze çarpıyor. Peki, Mahkum final mi yapacak?

Yayınlandığında pek bir ilgi görmeyen ancak ilerleyen bölümlerde reytinglerde üst sıralarda yer alarak final korkusundan kurtulan Mahkum şimdilerde kadrosuna da yeni isimler katarak yoluna devam ediyor.

Mahkum final mi yapacak ne zaman?
Mahkum final mi yapacak ne zaman?

 

Ancak son bir iki yıldır pek dizi tutturamayan FOX TV'nin Mahkum'u da harcayacağı yönündeki söylentiler durmuyor.

Mahkum dizisinin yakında zamanda final yapacağı iddiaları aldı başını gidiyor. 

Dizilerle ilgili kulis bilgilerinin yer aldığı diziseti.Tv isimli sitede yer alan bilgilere göre; 

Mahkum final mi yapacak ne zaman?
Mahkum final mi yapacak ne zaman?

 

Mahkum dizisine yeni sezon onayı verildi. Mahkum dizisinin yapımcısı MF Yapım ile Fox Tv arasında Mahkum dizisinin 2. sezonu için anlaşma yapıldı. Mahkum dizisi mayıs ayı sonunda sezon finali yaparak ekranlara veda edecek ve eylül 2022 de 2. sezonu ile yeniden izleyicisi karşısında olacak.

Mahkum dizisi senaristleri Mahkum dizisinin yeni sezonu için şimdiden çalışmaya başladı. Mahkum dizisinin 12 bölümünden sonra tamamen orijinal senaryoya geçildi ve Mahkum dizisinin reytinglerinde çok ciddi şekilde düştü. Bu nedenle de yeni sezonda Mahkum dizisinin başarısı tamamen senaristlere ve yazdıkları senaryoya bağlı olacak.

Mahkum sezon finali 23. bölümü ile 2 haziran 2022 de gerçekleşmesi bekleniyor.

Mahkum dizisinin sezon finali Ramazan Bayramında verilecek araya göre değişecektir.

Mahkum dizisi baştan itibaren 2 sezon olarak planlandı ve Fox TV ile yapımcı MF Yapım arasında 1 sezon 23 bölüm olarak değerlendirildi.

Mahkum dizisinin sözleşmesi ise tahminlerimize göre 23+33 bölüm şeklinde yapıldı. 

Yani özetle; 

Final kararı henüz ufukta görünmüyor; reytingleri de iyi giden dizinin bir sezon daha ekrana gelmesi bekleniyor.

Mahkum dizisi 2 Haziran 2022 Perşembe akşamı sezon finaliyle ekrana geldi.

MAHKUM DİZİZİ FİNAL KARARI ALDI

Yeni sezona da iddialı başlayan dizi reytinglerde beklenen performansı ortaya koyamadığı için final kararı aldı. Mahkum dizisi bitiyor.

İşte nedeni: 

 

Yorumlar

Feride Demir umarım 2 sezonda reytingleri iyi olur