Liar dizisinde yalancı kim, Yalancı yabancı versiyonu kim yalan söylüyor?

Liar dizisinde yalancı kim, Yalancı dizisinde kim yalan söylüyor, dizinin orijinalinde yalan söyleyen kadın mı erkek mi, öğretmen mi yalan söylüyor, cerrah mı? Seyircileri uzun süredir bu sorunun cevabını arıyor.

Google Haberlere Abone ol
Liar dizisinde yalancı kim, Yalancı yabancı versiy

Liar dizisinde yalancı kim, Liar dizisinde yalancı kim, Yalancı yabancı versiyonu kim yalan söylüyor? Yalancı dizisinde yalan söyleyen kim, kim yalan söylüyor, doktor mu öğretmen mi yalancı? Türkiye'de "Yalancı" ismiyle uyarlanan dizide kimin yalan söylediği merak ediliyor. Merak üzerine kurgulanmış dizi ilk bölümü itibariyle, son dönemlerin en çok tartışılan konularından biri olan "kadının beyanı yeterli" konusunu bir kez daha gündeme taşımış durumda. Ancak izleyiciler bundan ziyade dizide aslında kimin yalan söylediğini merak ediyor. Liar dizisinde yalancı kim, doktor mu öğetmen mi? Liar dizisinde yalancı kim, Yalancı yabancı versiyonu kim yalan söylüyor?

Yalancı, Süreç Film imzalı, ilk bölümü 17 Eylül 2021 tarihinde yayınlanan Türk yapımı drama türündeki televizyon dizisi. Dizinin başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci yer almaktadır.

BAFTA ödüllerine aday gösterilen İngiliz dizisi Liar'dan uyarlanan, yönetmenliğini başarılı isim Hülya Gezer'in yaptığı, senaryosunu Yazıhane ekibinin kaleme aldığı Yalancı her Cuma Show TV'de.

Liar dizisinde yalancı kim?
Yalancı dizisinde yalancı kim?

 

Dizide kimin yalan söyleyip söylemediği henüz bilinmemektedir. Sosyal medyada çok tartışılan bu konu hakkında bazı görüşler mevcut. Birçok kullanıcının aktardığı bilgiye göre dizinin yabancı versiyonu olan 'Liar' dizisinde adamın (doktorun) yalan söylediği tahminler arasında yer alıyor. Fakat dizinin yerli versiyonunda durum tam olarak bilinmemektedir. Bu bakımdan dizinin ilerleyen bölümlerinde yalancının kim olduğu ortaya çıkacağı düşünülüyor.

Lisede öğretmenlik yapan Laura, uzun süredir birlikte olduğu erkek arkadaşından kısa süre önce ayrılmıştır, hatta polislik yapan Tom'un açılışta eşyalarını almasıyla resmi kapanışı da yapıyorlar. Okuldaki öğrencilerinden Luke'un cerrahlık yapan bekar, karizmatik babası Andrew ise kendisine fırsattan istifade çıkma teklif ediyor. İlk bölümde ikilinin güzel başlayan malum akşamına ve ertesi sabahına tanık oluyoruz. İşler de zaten sabah olduğunda karışıyor.

Liar dizisinde yalancı kim?
Yalancı dizisinin orijinal versiyonu Liar dizisnden bir kare

 

Kafası bulanık bir şekilde uyanan Laura, Andrew'u tecavüzüne uğradığı iddiasıyla şikayet ediyor. Ancak ortada bunu destekleyecek bir delil yok. Andrew da güzel bir akşam geçirdikleri ve her şeyin karşılıklı rıza içinde olduğu iddiasında bulunuyor. Laura ise tersinin yaşandığından gittikçe emin bir şekilde olayın üstüne gidiyor. Dizinin ana hikayesi de "İkisinden birisi yalan söylüyor, ama hangisi?" sorusunu sordurarak devam ediyor.

Türkiye'de bir versiyonu uyarlanan Liar dizisinin Türkçesinde de yine aynı şekilde bir kadın öğretmen ve erkek bir doktor baş rollerde oynuyor. Ancak Türkiye'deki yapımda diziyi uzatmak veya daha da ilginç kılmak için çeşitli müdahaleler yapılacağı tahmin ediliyor. 

Yalancının kim olacağı da haliyle dizinin son bölümlerine kadar belli olmayacak. Zaten dizi "bu sır" üzerine kurgulanmış durumda. Sırrın ortaya çıkmasıyla dizinin bir albenisi de kalmayacak. Dolayısıyla uzun soluklu bir dizi düşünüldüyse bu senarya kesinlikle çok büyük bir risk barındırıyor.

Şimdi gelelim kimin yalan söylediğine; 

Dizinin orijinalinde 4 sezon boyunca kimin yalan veya kimin doğru söylediği konusuna bir açıklık getirilmiyor.

Dizideki ana amaç, insanları taraf tutar hale getirmek, kimin haklı olduğunu ya da kimin haksız olduğu konusunda seyircileri tartıştırmaktır.

Kadın erkek arasındaki ilişkilerde farkındalık oluşturmaya yönelik olduğu ileri sürülen dizi aslında tartışmaları daha da alevlendiriyor; özellikle de toplumumuz da tartışmalardan kavgalar çıkaran insan sayısının fazlalığı düşünüldüğünde, dizinin insanlar arasında kavgaya çıkarmaya çok müsait olduğu söylenebilir.

YALANCI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Burçin Terzioğlu : Deniz Sungur

Salih Bademci : Mehmet Emir Gürsoy

Hazal Türesan : Yasemin Aytekin

Cemal Toktaş : Murat Özdal

Şahin Irmak : Okay Aytekin

İmer Özgün : Canan Ocakçı

Murat Kılıç : Erdal Numanoğlu

Serkan Tınmaz : Arif Ocakçı

Efsane Odağ : Görkem Bilgen

Fatih Berk Şahin : Doruk Gürsoy

Emir Çubukçu : Ahmet Bilgen

Öyküsu Özyürek : Lorin

Ozan Ayhan : Yavuz

Gizem Soysaldı : Tuğba

Mesut Yılmaz : Ali

Doğa Karakaş : Ayaz Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Sema Çeyrekbaşı : Türkan

Özgür Şahin : Serkan

Mihrimah Selin Vardar : Derin


 

Yorumlar