LCW alışveriş çeki dolandırıcılığına dikkat (Whatsapp mesajlarına dikkat)

Ünlü giyim firması LCW logosunu kullanan dolandırıcılar Whatsapp üzerinden "LCW 35.yılına özel ücretsiz 100 TL değerinde alışveriş çeki dağıtıyor" mesajlarıyla dolandırıcılık yapılıyor.

Google Haberlere Abone ol
LCW alışveriş çeki dolandırıcılığı

LC Waikiki logosunu kullanan dolandırıcılar "LC Waikiki 35.Yıla Özel Ücretsiz 100TL Alışveriş Çeki. Tebrikler! LC Waikiki 35.yıla özel hediye 100 TL alışveriş çeki almak için küçük anketimize katılmayı seçtiniz. Küçük anketimize cevap verin.." mesajıyla insanları mağdur etmeye devam ediyor.

LC Waikiki konu hakkında açıklama geldi;

"Değerli müşterilerimize ve kamuoyuna duyurudur. Son günlerde markaların adı kullanılarak sahte kampanyalar paylaşılmaktadır. LC Waikiki olarak kampanyalarımızı sosyal medya hesaplarımızdan, e-mail ve SMS yoluyla müşterilerimizle paylaşmaktayız.... Sahte kammpanyalarla ilgili hukuki hertürlü tedbir almakla birlikte, siz değerli müsterilerimizinde bu tip dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olmanızı, LC Waikiki'nin kurumsal hesaplarında iletilmeyen hiçbir kampanya ve duyuruya itibar etmemenizi önemle rica ederiz. Saygılarımızla"

 Ücretsiz LC Waikiki alışveriş çeki kazanmak isteyenlerden 3 soruluk ankete katılması isteniyor. Çeşitli soruların cevaplanmasından sonra "Ücretsiz LC Waikiki çeki kazandınız kazandınız." denilerek bu promosyonu WhatsApp'taki tüm arkadaşlarınızla/gruplarla paylaşmanız isteniyor. 

LCW ücretsiz 100 TL alışveriş çeki

Ücretsiz hediye dolandırıcılığının bir benzeri de MİGROS ve THY içinde yapılmıştı

Yorumlar

Ayşe Dolandırıcılar nasıl bir kazanç elde ediyorlar. Bizler anketi cevaplayın mesajı gönderince ellerine ne geçiyor merak ediyorum