La Casa De Papel 6. Sezon olacak mı?

La Casa De Papel 6. Sezon olacak mı, 5. Sezon 2. Kısım ne zaman yayınlanacak soruları bu aralar dizinin hayranları tarafından merakla sorulan sorular oldu. Dizinin son sezonu ilk 5 bölüm şeklinde Netflix'te yayınlandı, ancak diğer kısmı henüz yayınlanmadı.

Google Haberlere Abone ol
La Casa De Papel 6. Sezon olacak mı?

Dünyaca ünlü Netflix dizisi La Casa De Papel 6. Sezon olacak mı, 5. Sezon 2. Kısım ne zaman yayınlanacak? Dizinin 5. sezonunu merakla bekleyen hayranları muradına erdi. Gerçi tam olarak erdi denilemez çünkü sadece ilk 5 bölüm yayınlandı. Diğer 5 bölüm ise farklı bir tarihte yayınlanacak. Dizinin 5. Sezonu henüz tam olarak yayınlanmamışken birçok hayranı, La Casa De Papel 6. Sezon olacak mı, 5. Sezon 2. Kısım ne zaman yayınlanacak? diye merakla soruyor. İşte La Casa De Papel 6. Sezon olacak mı hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

İspanya'dan çıkarak bütün dünyayı bir furya halinde saran La Casa De Papel dizisinin merakla beklenen 5. Sezonu nihayet yayınlandı. Eylül ayının ilk haftasında yayınlanan 5. Sezon'da sadece ilk beş bölüm yer aldı. Bu aslında sürpriz bir karar değildi. Çünkü dizinin yapımcıları çok önceden yaptıkları açıklamada beşinci sezonun iki ayrı bölüm halinde yayınlanacağını söylemişlerdi. İlk beş bölüm büyük bir dikkatle izlendi, yorumlar yapıldı. Şimdi sırada ikinci ikinci beşinci bölümde. 

Dizinin son sezonunun henüz tam olarak bitirmeyen hayranları şimdilerde merakla 6. Sezon ne zaman veya 6. Sezon olacak mı diye soruyor. 

Netflix tarafından yapılan açıklamalara göre, 10 bölümden oluşan final sezonu, iki parçaya bölünerek Netflix kullanıcılarına servis edilecekti.

Açıklamada, sezonun ilk yarısının 3 Eylül’de, ikinci yarısının ise 3 Aralık’ta yayınlanacağı belirtilmişti.

Bu açıklamalardan da anlaşılacağı üzere Netfliş dizisi La Casa De Papel'in 6. Sezonu şimdilik biraz hayal gibi. Çünkü çekilip çekilmeyeceği konusunda henüz hiçbir açıklama yok; tam tersine beşinci sezonun final olacağı söylentileri daha güçlü bir şekilde önümüzde duruyor. 

La Casa De Papel, Álex Pina tarafından yaratılan İspanya yapımı bir soygun ve suç dizisi. Dizi, "Profesör" liderliğindeki ekibin İspanya Kraliyet Darphanesi'ni ve İspanya Merkez Bankası'nı soymasını konu edinir.

La Casa De Papel ne demek? La Casa De Papel kelime anlamı nedir, hangi dilde bir kelimedir, ne ifade ediyor?
Dizinin son sezonunda bazı önemli isimler ölüyor. Bu da finale doğru gittiğinin bir başka işareti.

 

Televizyon dizisinin iki kısma ayrılan 15 bölümden ibaret olması planlanmıştı. Bu bölümler ilk olarak 2 Mayıs - 23 Kasım 2017 arasında İspanyol televizyon kanalı Antena 3'te yayımlandı. 2017 sonlarında Netflix, dizinin dünya genelinde dijital yayın haklarını satın aldı. Diziyi daha kısa 22 bölüme bölen Netflix, ilk kısmı 20 Aralık 2017'de ve ikinci kısmı 6 Nisan 2018'de yayımladı. Nisan 2018'de Netflix, dizinin bütçesini belirgin oranda artırarak 16 yeni bölüm siparişi verdi. 8 bölümden oluşan 3. kısım 19 Temmuz 2019'da yayımlandı. 8 bölümden oluşan 4. kısım ise 3 Nisan 2020'de yayımlandı.


 

Yorumlar

Seher Bitmesin ….
Profesör Lacase papel bitmesin en sacma zombi dizileri bile 10 sezon yapiyor böyle sevilen bi dizi neden 5 sezonla bitiyor izleyiciye biraz saygi bitmesin