Tokyo öldü mü, yaşıyor mu, La Casa De Papel?

Tokyo öldü mü, yaşıyor mu, La Casa De Papel Tokyo kim, kaç yaşında, La Casa De Papel dizisinin ünlü karakterlerinin 5. Sezonun ikinci etap bölümlerinde olup olmayacağı merak ediliyor. Birçok izleyici Tokyo ve Nairobi'nin ölüp ölmediğini, yeni sezonda yer alıp almayacağını merak ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Tokyo öldü mü, yaşıyor mu, La Casa De Papel?

Tokyo öldü mü veya Nairobi öldü mü soruları La Casa De Papel dizisinin yeni sezon ilk beş bölümünü izleyen seyirciler tarafından merakla soruluyor. Tokyo öldü mü, yaşıyor mu, La Casa De Papel Tokyo kim, kaç yaşında, Nairobi öldü mü?

La Casa De Papel dizisinin 5. Sezon ilk beş bölümü yayınlandı.

Tokyo öldü mü, Nairobi öldü mü?
Caption

 

Yayınlanan bölümlerin sonunucusunda duygusal anlar yaşandı.

Son bölümde, dizinin hayranları özellikle de Tokyo'nun hayranlarını üzen gelişmeler yaşandı.

Le Casa De Papel dizisinin son bölümünde Tokyo, askerler tarafından düzenlenen baskında ağır şekilde yaralanıyor.

Sonrasında ise arkadaşlarının kaçması için kendini feda ediyor. 

Önce askerlerin üzerine  kurşun yağdırıyor. Akabinde ise teslim alınıyor. Ancak Tokyo, teslim olmak yerine üzerine bağladığı bombaları havaya uçurarak hem kendini hem de onu öldürmeye gelen askerleri öldürüyor. 

Dizide Tokyo'nun ölüp ölmediği tam olarak gösterilmiyor; ancak herkesin gördüğü sahneden Tokyo'nun sağ olarak kurtulması imkansız; çünkü kendini patlattı. 

Peki, Tokyo kim? Tokyo karakterini canlandıran oyuncu kimdir?

Tokyo öldü mü, Nairobi öldü mü?
Tokyo öldü mü, Nairobi öldü mü?

 

İşte Tokyo'nun gerçek adı ve onu canlandıran oyuncunun biyografisi:

La Casa De Papel'de Tokyo karakterini canlandıran oyuncu Úrsula Corberó isimli ünlü İspanyol oyuncudur. 

Küçüklüğünden beri kameralarla haşır neşir olan bu genç ve başarılı oyuncuya biraz yakından bakalım dedik... Úrsula Corberó kim?

İşte karşınızda bu güzeller güzeli dizimizin Tokyo kod adlı İspanyol güzeli Úrsula Corberó!

Azılı hırsızımız 11 Ağustos 1989 doğumlu... Aslen Katalonyalı! 

5 yaşında oyuncu olmak istediğini fark ettikten sonra çeşitli reklam filmlerinde rol alıp hem hayatını hem de kariyerini bu yöne doğru çevirmiş.

13 yaşında profesyonel olarak yapmaya başladığı oyunculuk kariyeri onu pek çok televizyon dizisi ve sinema filmiyle buluşturdu.

6 yaşından beri kameralar önünde olan oyuncu son derece hırslı bir kişiliğe sahip olduğunu söylüyor. Hırsıyla başaramayacağı şey olmadığını düşünüyor! Bizce de öyle sanki?!

Hırslı olduğu kadar hassas ve kırılgan bir yanı da varmış. Bu yüzden her şeyden çok etkilendiğini söyleyen Corbero, hırslı bir insan olduğunu her tür karaktere bürünmek istediğini, bütün karakterleri oynamak istediğini söylüyor. 

İlk olarak Mirall Trencat adlı 2002 yılında yayınlanmaya başlayan diziyle televizyona adımını atan Corbero; televizyonla ilişkisine Ventdelplà, Cuenta átras ve El Internado gibi dizilerle devam etti.

Böylece İspanya'nın tanınmış yüzlerinden olmuş bile...

Pek çok ünlü markanın reklam yüzü olmasına ve İspanya'nın ünlü oyuncularıyla birçok sinema filminde yer almış olsa da...

Asıl kendini ve yeteneğini kanıtlaması Física o Química (Fizik ve Kimya) adlı komedi dizisiyle oldu; bu rolle çok sayıda ödülün de sahibi oldu.

2008'den 2011 yılına kadar yayınlanan ve liseli bir grup gence odaklanan Física o Química adlı komedi dizisinde bulimialı Ruth Gomez karakterine hayat veren Corbero; bu rolüyle oldukça övgü toplamış, adeta başarısını herkese kanıtlamıştı. Çok sayıda "En İyi Oyuncu" kategorisinde ulusal ödülün de sahibi oldu bu rolüyle.

Dünya çapındaki ününü ise şu an dillerden düşmeyen soygun dizisi La Casa de Papel ile yakaladı.

Netflix'in yayın haklarını satın almasıyla hayatımıza giren ve müptelası olduğumuz şahane dizi La Casa de Papel'de canlandırdığı Tokyo karakteriyle de daha önce kanıtladığı başarısına bir de dünya çapında kazandığı ünü katmış oldu.

Kendini kanıtlaması ve bu denli sevilmesiyle de başrol teklifleri güzel oyuncuya yağmaya başladı bile. 2018'de kendisini başrolü üstlendiği iki filmde göreceğiz...

Biri El Arbol de la Sangre adlı gerilim filmi, diğeri Proyecto Tiempo: La Llave adlı bilim kurgu filmi olmak üzere iki filmde de ana karakter rolünde göreceğiz Corbero'yu.

Oyunculuğunun yanı sıra Corbero aynı zamanda "We Are Water" (Su Biziz) isimli kâr amacı gütmeyen bir yardım kuruluşunun da destekçilerinden!

Dünyada 663 milyon insanın temiz suya erişmediğini ve bunu değiştirmenin mümkün olduğunu söyleyerek farkındalık yaratmaya projelerine dahil olan başarılı oyuncu, bu konuda çalışmalar yapan We Are Water isimli kuruluşun da önemli destekçilerinden...

Yıldızımızın özel hayatı da maşallahlık! La Embajada adlı dizide tanıştığı meslektaşı Chino Darín ile 2016'dan beri birlikteler.

Hoş bir delikanlıymış, ne diyelim Allah mutlu etsin... 

Güzelliğinin yanı sıra eşsiz bir stile de sahip olan Corbero, zevk sahibi kadınlardan biri. Gerek kıyafetleri gerek sık sık yenilediği saç modeliyle tarzını konuşturmayı başarıyor.

Kendisini bir feminist olarak tanımlayan Ursulacığımız, 8 Mart'ta kişisel instagramında yaptığı ve hayatındaki en önemli iki kadın olarak gösterdiği annesi ve kız kardeşi hakkında yaptığı paylaşımla epey dikkat çekmişti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü özelinde yaptığı paylaşım; hem kendisi hem de annesi hakkında oldukça kişisel bir hikâyeye değindiği için dikkate değerdi başlı başına... Bu paylaşımıyla annesinin kız kardeşine 17 yaşındayken hamile kaldığını ve bu yüzden başarılı bir öğrenci olmasına rağmen okuldan atıldığını, yaşadığı yerden dışlandığını anlattı. Annesinin de kardeşinin de hayata ve ailelerine tutunmak için türlü fedakarlıklarını bu postuyla herkesle paylaştı. Sonuna da "Kadınlar bir günü değil, eşitliğin olduğu düzgün bir hayatı hak ediyorlar. Ben olduğum kişiyim ve onlardan bana miras kalan tırnaklar sayesinde olduğum yere vardım," diyerek iki kadının da hayatındaki önemini çok güzel ifade etmiş...


 

Yorumlar