La Casa De Papel 4. Sezon ne zaman başlayacak?

La Casa De Papel 4. sezon ne zaman yayınlanacak? La Casa De Papel 4. sezon yayın tarihleri belli oldu mu? sorusunun yanıtı son zamanların en çok izlenen dizilerinden biri olan La Casa De Papel dizisinin izleyicileri tarafından merak edilerek araştırılıyor.

Google Haberlere Abone ol
La Casa De Papel 4. Sezon ne zaman başlayacak?

La Casa De Papel 4. sezon ne zaman yayınlanacak? La Casa De Papel 4. sezon yayın tarihleri belli oldu mu? sorusunun yanıtı dünyanın son zamanların en çok izlenen dizileri arasında yer alan La Casa De Papel'in takipçileri tarafından araştırılmaya devam ediyor. Peki, La Casa De Papel 4. sezon ne zaman yayına gelecek? İşte sorularınızın yanıtı...

2017 yılında ilk kez yayınan gelen ve dünya genelinde çokça ses getiren dizilerden biri olan La Casa De Papel dizisi son zamanlarda yine gündeme gelmeye devam ediyor. Dünya ile aynı anda ülkemizde yayınlanan ve izleyiciler tarafından çokça merak edilerek izlenen dizilerden biri olan La Casa De Papel dizisinin 4. sezon hazırlıkları devam ederken dizinin meraklıları da araştırmalarını sürdürüyor. Geçtiğimi yıl Temmuz ayında 3. sezonu ile izleyicisinin karşısına çıkan dizi izleyenlerden tam not almıştı. 3. sezonda heyecan üstüne heyecan yaşayan izleyiciler 4. sezonun yayınlanmasını merakla beklemeye başladı. Netflix üzerinden yayınlanan dizinin 3. sezonu en çok izlenen dizilerden biri olmayı başarmıştı. Beklentilerini alan dizinin meraklıları 4. sezon için arayışlarını ve beklentilerini sürdürmeye devam ediyor. Dizinin sıkı takipçileri internet üzerinden sık sık dizinin 4. sezonu ile ilgili araştırmalarını sürdürürken aynı zamanda dizinin teoe kadrosunun sosyal medya hesaplarını takip ederek bilgi almaya çalışıyor. Peki, La Casa De Papel dizisi 4. sezon ne zaman yayınlanacak? La Casa De Papel dizisinin 4. sezon yayın tarihleri belli oldu mu?

Yayınlandığı tarihten bu yanan her gün izleyici kitlesini arttıran ve ünü gittikçe yayılan dizinin 4. sezonu beklenirken dizinin yönetmen koltuğunda oturan isim olan Jesus Colmenar, dizinin merakla beklenen 4. sezonu hakkında açıklamalarda bulundu. Bazı izleyiciler dizinin final yapıp yapmayacağını bile sorgulmaya başlamışken Jesus Colmenar'den gelen açıklama dizinin 4. sezon ile yoluna devam edeceğini ortaya koydu. 

La Casa De Papel 4. sezon ne zaman yayınlanacak

4. SEZON NE ZAMAN 

Jesus Colmenar'ın açıklamalarının ardından dizinin yapımcılarından resmi bir açıklama geldi. Yapımcılar izleyicilerin merakla beklediği tarih ile ilgili açıklama yaptı. Buna göre, La Casa De Papel dizisinin 4. sezonunun resmen başlayacağı 2020 Nisan ayının ilk haftası olarak açıklandı. Bu açıklamanın ardından tarihleri öğrenen izleyiciler merakla 4. sezonun başlayacağı Nisan ayını beklmeye başladı.

Dizinin yapımcılarının yanı sıra La Casa De Papel'in en çok sevilen karakterlerinden biri olan Tokyo karakterini canlandıran Ursula Corbero sosyal medya hesabından izleyicileri heyecanlandıran bir paylaşım yaptı. Dizinin final yapabileceğini düşünen izleyicilere müjdeli haberi veren Corbero,  "Dördüncü sezona hazır olun" mesajını vermişti.

Yorumlar