La Casa De Papel 4. Sezon ilk bölüm yayınlandı

İspanyol yapımı ünlü La Casa De Papel 4. Sezon ilk bölüm bugün itibariyle Netflix üzerinden yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
La Casa De Papel 4. Sezon ilk bölüm yayınlandı

İspanyol yapımı dünyaca ünlü La Casa De Papel bugün saat 10.00 itibariyle Netflix üzerinden yayınlandı.

3. Sezondan sonra bir daha yayınlanmayacağı iddiaları gündeme gelen dizi hayranlarını üzmüştü. Ancak şimdi yeni ve aksiyon dolu sahneleriyle bir kez daha hayranlarının karşısına çıktı. Dizinin ilk bölümü bugün saat 10.00 Netflix üzerinden yayınlandı.

Verdiği uzun aradan sonra 4. sezon ya da diğer bir tabirle 4. kısım ile izleyicisinin karşısına çıkacak olan La Casa De Papel için artık geri sayım başladı. Son sezonda her şeyi en ince ayrıntısına kadar kurgulayan Profesör, karşılaştığı olumsuzluklar üzerine planlarını tümüyle değiştirmek zorunda kalmıştır.

Ellerinde bulundurdukları kozları kaybeden soygun ekibi, işin içinden çıkabilmek için yeni bir pozisyon almak zorunda kalacak.

"BİR SOYGUNDAN DAHA FAZLASI"

Bir soygun üzerinden verdiği toplumsal mesajlarla dikkatleri üzerine çeken La Casa De Papel'in yeni sezon ilk bölümünde kullanılan, "Bu bir soygundan daha fazlası" şeklindeki ifade dikkat çekiyor.

Dizinin yeni sezon bölümünde Tokyo'daki değişimler dikkatleri üzerine çekiyor. İki yıl önce devrimci ve isyankar bir kişilik olan Tokyo, şimdilerde kapitalist bir tiplemeyi yansıtıyor.

Yorumlar