Kuzu Grup İnşaat kimin? Sea Pearl Ataköy?

Kuzu Grup İnşaat kimin? Sea Pearl Ataköy sahibi kimdir, kim tarafından ne zaman yapıldı soruları son günlerde merakla soruluyor. Özellikle de Sedat Peker'in yaftalamalarına maruz kalmasından sonra şirketin sahipleriyle ilgili bilgiler iyice merak konusu oldu.

Google Haberlere Abone ol
Kuzu Grup İnşaat kimin? Sea Pearl Ataköy?

Kuzu Grup İnşaat kimin, Sea Pearl Ataköy sahibi kimdir, kim tarafından ne zaman yapıldı soruları çetebaşı Sedat Peker'in iddialarından sonra tekrar gündeme gelmeye başladı. Peki, Kuzu Grup İnşaat kimin, sahibi kimdir? İşte detaylar: 

Kuzu Grup veya Kuzu Holding merkezi İstanbul Bakırköy'de olan bir inşaat şirketidir.

Şirketin sahipleri aynı aileden 3 kardeştir. Bunlar Gökçen, Güven ve Özen Kuzu kardeşlerdir.

Kuzu kardeşler aslen Siirtli olmalarına karşın İstanbul ve Ankara'da inşaat projeleri yürütüyorlar.

Son olarak İstanbul Ataköy'de Sea Pearl konut projesiyle gündeme geldiler. 

Suç çetesi başı Sedat Peker'in yaftalamalarına maruz kalan Kuzu Holding sahiplerini kamu oyu doğal olarak merak etmeye başladı. 

Kuzu Grup İnşaat kimin? Sea Pearl Ataköy?
Gökçen Kuzu
Yönetim Kurulu Başkanı
Gökçen Kuzu, Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini sürdürmektedir.

 

Kuzu Grup İnşaat kimin? Sea Pearl Ataköy?

Güven Kuzu

Yönetim Kurulu Üyesi

 

 

Güven Kuzu, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanıdır. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi olan Güven Kuzu, ayrıca Dicle Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyesidir ve ICC Türkiye Milli Komitesi (Uluslararası Ticaret Odaları) yönetiminde bulunmaktadır.

Özen Kuzu- Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO
Özen Kuzu- Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO

 

Özen Kuzu, Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO olarak görev almakta, aynı zamanda Siirt Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye Müteahhitler Birliği Üyeliği, KONUTDER Yönetim Kurulu Üyeliği ve GYODER Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır.

SEDAT PEKER'İN İDDİALARI

Şu ana kadar Süleyman Soylu hakkında birçok iddia ortaya atan Sedat Peker, en son Kuzu Holding'in Ataköy projesiyle ilgili imalarda bulundu. Ancak Peker, tam olarak ne kastettiğini ise söylemedi.

Yorumlar