Kuzey Yıldızı Son Aşk çıkacak mı?

Kuzey Yıldızı dizisinin yeni sezonu olup olmayacağı soruları dizinin sadık hayranları tarafından bu aralar merakla soruluyor. Dizinin yeni sezon hazırlıklarının başladığı yönündeki iddialar heyecan yarattı.

Google Haberlere Abone ol
Kuzey Yıldızı Son Aşk çıkacak mı?

Kuzey Yıldızı Son Aşk çıkacak mı sorusu dizinin "İlk Aşk" isimli ilk döneminden sonra yeni döneminin yapılacağı söylentileriyle birlikte gündem oldu. Yeni sezonun başlayacağı yönündeki haberler dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Peki, Kuzey Yıldızı Son Aşk çıkacak mı?

KUZEY YILDIZI SON AŞK ÇIKACAK MI?

'Kuzey Yıldızı İlk Aşk' dizisinin devamı niteliğindeki 'Kuzey Yıldızı Son Aşk'ın başlayıp başlamayacağı merak konusu oldu. İşte, dizinin durumu ve detayları hakkında son bilgiler.

Kuzey Yıldızı Son Aşk çıkacak mı?
Kuzey Yıldızı İlk Aşk - Kuzey

 

KUZEY YILDIZI'NIN DEVAMI MERAKLA BEKLENİYOR

'Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Ardından Yeni Sezon İddiaları Ekranların sevilen dizisi 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk', 15 Mayıs 2021 tarihinde final yaparak izleyicilerine veda etti. Ancak, dizinin hayranları, 'Kuzey Yıldızı Son Aşk' adıyla yeni bir sezonun ipuçlarını araştırmaya devam ediyor.

Kuzey Yıldızı ilk aşk

YENİ SEZONUN BAŞLAYIP BAŞLAMAYACAĞI BELİRSİZLİĞİNİ KORUYOR

Yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören dizinin devamı konusunda henüz net bir bilgi yok. 'Kuzey Yıldızı Son Aşk' ismiyle bir devam sezonu olup olmayacağı, yapımcıların ve kanalın resmi açıklamalarına kalmış durumda.

ÖNCEKİ SEZONLAR VE OYUNCU KADROSU

'Kuzey Yıldızı İlk Aşk', toplam 64 bölüm süren ve 2 sezondan oluşan bir serüveni izleyicilerle paylaştı. Başrollerde İsmail Demirci ve Aslıhan Güner gibi isimlerin yer aldığı dizi, komedi ve drama türlerini başarıyla harmanladı. Dizide, Kuzey ve Yıldız'ın aşk hikayesi, yan karakterlerin de renkli kişilikleriyle zenginleşerek ekrana taşındı.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK BÜYÜK BEĞENİYLE İZLENMİŞTİ

'Kuzey Yıldızı İlk Aşk', Süreç Film imzalı, Ersoy Güler'in yönetmenliğini ve senaryosunu üstlendiği, komedi ve dram türlerindeki Türk televizyon dizisi. İşte, dizi hakkında detaylı bilgiler ve oyuncu kadrosu.

Başlangıçtan Final Bölümüne Kuzey Yıldızı 'Kuzey Yıldızı İlk Aşk', 14 Eylül 2019'da Show TV ekranlarında izleyiciyle buluştu. Yönetmen koltuğunda Ersoy Güler'in oturduğu dizi, iki sezonda toplam 64 bölüm süresince komedi ve dram türlerini başarıyla harmanlayarak büyük bir hayran kitlesi edindi. Dizi, 15 Mayıs 2021'de yayımlanan final bölümüyle sona erdi.

OYUNCU KADROSU VE KARAKTERLER

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ta İsmail Demirci, Kuzey Mollaoğlu karakteriyle; Aslıhan Güner ise Yıldız Kadıoğlu Mollaoğlu rolüyle başrolde yer aldı. Dizide, Kuzey ve Yıldız'ın aşk hikayesi, zorlu zamanları aşarak evlenmeleri ve aile hayatları anlatıldı. Diğer karakterler arasında Sefer Kadıoğlu, Feride Mollaoğlu, Gökçe Mollaoğlu gibi isimler de dikkat çekti.

YAYIN TAKVİMİ VE BÖLÜMLER

Dizinin ilk sezonu 2019-2020 yılları arasında 29 bölüm olarak yayımlandı. İkinci sezon ise 5 Eylül 2020'de başlayıp, 15 Mayıs 2021 tarihinde final yaparak son buldu.

Kaynak: SONHABERLER.COM

Yorumlar