Kuzey Yıldızı İlk Aşk Fadime neden yok?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Fadime karakteri dizide görünmeyince seyirciler ister istemez merak etmeye başladı. Kuzey Yıldızı Fadime neden yok, diziden ayrıldı mı, işte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Kuzey Yıldızı İlk Aşk Fadime neden yok?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin Fadime karakteri dizinin yeni bölümünde yok. Dizinin hayranları da doğal olarak, Kuzey Yıldızı Fadime neden yok diye sormaya başladı. Peki, Fadime diziden neden ayrıldı, bir daha oynamayacak mı? İşte Kuzey Yıldızı Fadime ile ilgili detaylı bilgiler:

Medyatava sitesinde yer alan habere göre; Show TV'de ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Fadime karakterini canlandıran Yasemin Hadivent diziden ayrıldı. Yasemin Hadivent'in diziden ayrılma nedeni belli oldu. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Fadime karakterine hayat veren oyuncu Yasemin Hadivent, çekimleri Ordu’da yapılan dizinin yeniden sete çıkma kararı almasıyla zor bir seçim yapmak zorunda kaldı.

Koronavirüs tedbirleri sebebiyle bir süredir İstanbul’daki evinde olan oyuncu; Minnoş ismindeki kedisini kimseye bırakamayacağı ve malum şartlardan dolayı yanında götüremeyeceği için, 27 bölüm rol aldığı diziden ayrılma kararı aldı. Yasemin Hadivent; “Minnoş ile 2014’ten itibaren beraberiz. Tanıştığımızda 2,5 aylıktı ve benim için evlat gibi. Bu yüzden sorumluluk hissi çok büyük” dedi.

KUZEY YILDIZI FADİME VEYA YASEMİN HADİVENT KİMDİR?

Yasemin Hadivent, 6 Haziran 1982 yılında Sofya Bulgaristan’da doğdu. Annesi Bulgaristan Türklerinden babası İran Azerilerindendir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi almıştır. Türkiye’nin Yıldızları adlı oyunculuk yarışmasında birinci olan Yasemin Hadivent, oyunculuk kariyerine 2003 yılında Rabia adlı dizide canlandırdığı Rum kızı Aliki rolü adım atmıştır.

Yasemin Hadivent şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk dizisinde Fadime karakterine hayat vermektedir. Yasemin Hadivent, 1.73 metre boyunda, 55 kilo ve İkizler burcudur. 

Yasemin Hadivent’in rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Kuzey Yıldızı: İlk Aşk (Fadime) (TV Dizisi) 

2016 – Melek İle Serhat (TV Dizisi)

2015 – Nizama Adanmış Ruhlar (Şehnaz) (TV Dizisi)

2010 – Arka Sıradakiler (Sevda) (TV Dizisi)

2008 – Avrupa Yakası (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)

2007 – Hayal ve Gerçek (Hayal) (TV Dizisi)

2006 – Sevda Çiçeği (Leyla) (TV Dizisi) 

2006 – Selena (Kedi Kız) (TV Dizisi) 

2005 – Deli Duran (Prenses Cazibe) (TV Dizisi) 

2004 – Cennet Mahallesi (Hemşire) (TV Dizisi) 

2003 – Rabia (Rum kızı Aliki) (TV Dizisi)

Yorumlar