Kuruluş Osman Ofelia kim oynuyor?

Kuruluş Osman Ofelia karakterini kim canlandırıyor, oynayan oyuncunun adı nedir soruları dizinin hayranlarınca merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Kuruluş Osman Ofelia kim oynuyor?

Kuruluş Osman dizisinde Ofelia karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu merak ediliyor. Fenomen dizide imparatorun kızı prenses Ofelia karakterini canlandıran oyuncu dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Kuruluş Osman Ofelia kim oynuyor?

KURULUŞ OSMAN OFELİA KİM OYNUYOR?

Kuruluş Osman dizisinde Bizans İmparatorunun kızı Prenses Ofelia İmparatorun kızıdır, Savaşçı ve zeki bir karakter diziye katılarak, tarihi kaynaklarda yeni imparatora destek vereceği beklenmektedir.

Kuruluş Osman Ofelia kim oynuyor?
Kuruluş Osman Ofelia kim oynuyor?

 

Babası ile arsında olan bağı ise oldukça fazladır.

İmparatorun dizide kızını Orhan Bey ile evlendirme isteği olacağı belirtiliyor.

Dizide Ofeliya karakterini Gökçe aydın canlandırıyor. Peki, Gökçe Aydın kimdir?

GÖKÇE AYDIN KİMDİR?

Gökçe Aydın 1996 yılında İstanbul'da doğdu. 

26 yaşındaki güzel oyuncu İzmir Ege Üniversitesi’nden mezun olmuştur. Yine aynı üniversitesi Tarım Bölümü ve Bahçe Bitkileri üzerine Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır. Yaratıcı Drama İzmir Playback Tiyatro Topluluğu bünyesinde eğitim alan güzel isim İtalyanca ve İngilizce dillerini bilmektedir.

Gökçe Aydın kimdir
Gökçe Aydın

 

Günümüzde oyunculuk çalışmalarını Ateş Menajerlik bünyesinde devam ettiren Gökçe Aydın, günümüze kadar bir çok dizi ve reklam çalışması için kamera karşısına geçmiştir. İlk dizi oyunculuk deneyimini ise 2019 senesinde rol aldığı Canevim isimli dizi ile gerçekleştirmiştir.

Kuruluş Osman Ofelia kim oynuyor?
Kuruluş Osman Ofelia (Gökçe Aydın)

 

Yine aynı sene 4N1K dizisinde oynamış, ekran severler tarafından ise özellikle TRT 1 ekranlarında yayınlanmış olan Tutunamayanlar isimli dizi ile tanınmıştır. En son rol aldığı Masumlar Apartmanı isimli dizi de Farah Abdullah Zeynep, Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Gizem Katmer ve Tansel Öngel gibi isimler de rol almıştır.

Boyu 1.66 cm, kilosu 50, göz rengi ise yeşil’dir. 2021 yılı itibariyle 25 yaşında olan başarılı oyuncu resmi instagram hesabını @gokceaydink kullanıcı ismi ile kullanmaktadır.

OFELIA'NIN OYNADIĞI DİZİLER:

Masumlar Apartmanı (Gamze) 2020

Tutunamayanlar (Gizem) 2020

4N1K 2019

Canevim 2019

 

Yorumlar