Kuruluş Osman Konuralp kimdir? Konuralp Bey'i canlandıran kimdir?

Kuruluş Osman Konuralp kimdir? Gerçek adı nedir, aslen nerelidir, Konuralp Bey'i canlandıran kimdir? sorularının yanıtını merak eden vatandaşlar araştırmalarını sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Kuruluş Osman Konuralp kimdir? Canlandıran kimdir?

Kuruluş Osman Konuralp kimdir? Gerçek adı nedir, aslen nerelidir, Konuralp Bey'i canlandıran kimdir? sorularının yanıtını vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Kuruluş Osman Konuralp kimdir? Gerçek adı nedir, aslen nerelidir, Konuralp Bey'i canlandıran kimdir? 

KONURALP BEY KİMDİR?

Konuralp Bey'i canlandıran Eren Vurdem'dir. Yayınlandığı ilk bölümüyle büyük beğeni toplayan ve önceki serisi Diriliş Ertuğrul gibi dünya çapında bir üne kavuşması beklenen Kuruluş Osman dizisinin ikinci bölümü için nefesler tutuldu. İkinci bölümden sahneler gelmeye devam ederken, Osman bey geçtiğimiz bölümde yakın arkadaşını bir pusu sonucunda kaybetmişti. Kayı obasının emektar alp başısı Bamsı'nın oğlu Aybars, Osman Bey ile birlikte düştüğü pusuda kıran kırana dövüşmüş ancak düşmanların saldırısı sonucunda hayatını kaybetmişti.

Bu bölümde Osman'ın büyük destekçisi olması beklenen Konuralp Bey, diziye katılacak. Henüz Kayılara bey olmadan evvel sıkı dotluklar edinen Osman Bey, Kayıların başına geçtikten sonrada bu dostluklarını devam ettirmiştir. Osman Bey'in en yakından dostlarından biri olan ve hatta anlatılara göre en iyisi olan Konuralp Bey'dir. Dizinin bu bölümünde de bundan sonra Osman Bey'e kol kanat olacak ve her zaman yanında bulunacak olan Konuralp Bey geliyor.

Yaptığı akınlarla pek çok tekfure baş eğdiren Konuralp Bey, Osman gazinin vefatından sonrada oğlu Orhan Gazi'nin emrine girmiş ve onunla birlikte seferlerden zaferlere koşmuştur.

Osman Gazi zamanında bir çok yerinde fethinde katkısı bulunan Konurlap bey Orhan Gazi'nin emrine girdikten sonra da bu fetihlerini sürdürmüştür. Fethettiği yerlerin arasında Adapazarı, Akyazı, Mudurnu, Düzce, Geyve, Alp Suyu, Karacebüş bulunmaktadır. 

Konuralp kimdir

EREN VURDEM KİMDİR?

Kuruluş Osman dizisine Konuralp Bey olarak giren Eren Vurdem'i bir çoğumuz yakından tanıyoruz. Söz dizisinde Ateş olarak karşımıza çıkmıştı. Söz dizisindeki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Ateş, Kuruluş Osman dizisinde daha iddialı bir giriş yaptı.

Başarılı oyuncu Vurdem, 1988 yılında Konya'da dünyaya gelmiş. Oyunculuğa merakı önceden olan Eren Vurdem bu merakını fiilen uygulamak için Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü'nde eğitim görmüştür.

Eğitimini tamamladıktan sonra ilk işi oyunculuk deneyimi elde etmek olan Vurdem, çeşitli tiyatrolarda oynadı. Vurdem, oyunculuk hayatına ise 2009 yılında rol aldığı Hesaplaşma dizisi ile başladıç

Daha sonra İnadına Aşk, Son Mektup, Şubat ve Şefkat Tepe dizilerinde rol alan başarılı oyuncu Star TV'de ekranlara gelen Söz dizisindeki Ateş karakteri ile adından söz ettirdi.

Yorumlar