Kuruluş Osman bu akşam var mı, yok mu, neden yok?

Kuruluş Osman bu akşam var mı, yok mu, neden yok? Kuruluş Osman son bölüm veya 46. Bölüm 17 Şubat Çarşamba günü hayranlarının karşısına çıkıyor.

Kuruluş Osman bu akşam var mı, yok mu, neden yok? Kuruluş Osman son bölüm ya da 46. Bölüm 17 Şubat 2021 Çarşamba günü saat 20.00 itibariyle ATV ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölümünde zor durumda olan Osman Bey'i hiç beklemediği bir kişi kurtarıyor. Kurtarıcı olan o kişi ise Malhun Hatun oluyor. Kuruluş Osman bölüm canlı izlemek isteyenler yazının altındaki linki takip edebilir. Dizinin full tek parça halinde izlemek isteyenler ise onun da altındaki linki takip edebilir. Kuruluş Osman bu akşam var mı, yok mu, neden yok?

Kuruluş Osman da dahil olmak üzere bütün diziler her yıl olduğu gibi bu yıl da ocak ayının başlarında ara veriyor. Dizinin önümüzdeki haftalarda yeniden başlaması bekleniyor.

KURULUŞ OSMAN DİZİSİNİN KÜNYESİ

Kuruluş Osman dizisinin yapımcılığını Bozdağ Film yapmaktadır.

Yapımcısı ise Mehmet Bozdağ'dır.

Genel Yönetmen: Metin Günay

Yönetmen : Ahmet Yılmaz – Fethi Bayram

Senaryo : Mehmet Bozdağ, Atilla Engin, Aslı Zeynep Peker Bozdağ

KURULUŞ OSMAN DİZİSİ OYUNCULARI

Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp Savaş, Erkan Avcı, Didem Balçın, Yeşim Ceren Bozoğlu, Görkem Kanbolat Arslan, Seçkin Özdemir, Seray Kaya, Özge Törer, Emre Basalak, Burak Çelik, Celal Al, Ahmet Yenilmez, Umut Karadağ, Emin Gürsoy, Yiğit Uçan, Buse Arslan, Çağrı Şensoy, Bahtiyar Engin, Emel Dede, Tolga Akkaya, Ömer Ağan, Açelya Özcan, Ayşen Gürler, Tamer Yiğit ve Cüneyt Arkın

KURULUŞ OSMAN CANLI İZLE:

 Kuruluş Osman Son Bölüm Full Tek Parça İzle: 

https://www.atv.com.tr/webtv/kurulus-osman/bolumler