Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması 2021 final sonuçları belli oluyor

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışması 12 Mayıs 2021 Çarşamba günü final bölümüyle TRT 1 ekranlarında ünlü isimlerin jüri üyesi olduğu platformla ekrana geliyor. Yarışmanın bu yılki etabında da yine Mehmet Ali Sarı, Halil Necipoğlu ve Osman Egin jüri üyeliğini yapıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışması sonuçlandı

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması 12 Mayıs 2021 Çarşamba final sonuçları birazdan belli oluyor. TRT 1'de Ramazan ayı boyunca yayınlanan yarışmaya geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Mehmet Ali Sarı Hoca, Halil Necipoğlu Hoca ve Osman Egin Hoca jüri heyetini oluşturdu. Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasını canlı izlemek isteyenler yazının altındaki linki takip edebilir. Yapılan puanlama sonuçları ise birazdan buradan yayınlanacak. Yarışmayı canlı izlemek isteyenler yazının altındaki linki takip edebilir. Peki, Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması 12 Mayıs 2021 Çarşamba sonuçları nasıl oldu? İşte detaylar: 

FİNAL SONUÇLARI

Yarışmanın bu akşamki bölümünde büyük final sonuçları belli olacak. 10 ve 11 Mayıs tarihlerinde finale kalan Tuna Kaya, Mustafa Özyılmaz, Ali Mahmood, Serkan Yıldız, Muhammed İsmail Demirel ve Mesut Topçuoğlu bu akşam finalde mücadele edecekler. Peki, finalde kim birinci oldu? 

Yarışmada Muhammed İsmail Demirel bu yılın birincisi oldu. Serkan Yıldız ise ikinci, Mesut Topçuoğlu ise üçüncü oldu. Dereceye girenler ödüllerini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldı.

Serkan Yıldız, ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden aldı.

 

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasının üçüncüsü Mesut Topçuoğlu oldu.

 

11 MAYIS SALI YARI FİNAL SONUÇLARI

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışması ikinci yarı finali bu akşam 11 Mayıs Salı akşamı yayınlanıyor. Yarışmanın bu akşamki bölümünde finale çıkacak diğer üç kişi belli olacak. Peki, bu akşam finale çıkan isimler kimler oldu? Yarışmanın bu akşamki ikinci yarı finalinde; Serkan Yıldız 399 ile birinci, Muhammed İsmail Demirel 394 puan ile ikinci, Mesut Topçuoğlu 392 puan ile ise üçüncü oldu.

10 MAYIS PAZARTESİ YARI FİNAL SONUÇLARI

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması 2021 sezonu yarı finali bu akşam düzenleniyor. Bu akşamki yarı finalden sonra finale çıkacak isimler belli oluyor. Peki, bugün kim birinci oldu? Finale kimler çıktı? Yarı finalin ilk etabında finale yükselen 3 isim belli oldu. İşte o isimler ve aldıkları puanlar: 382 puan ile Tuna Kaya, 387 puan ile Mustafa Özyılmaz, 388 puan ile Ali Mahmut.

9 MAYIS 2021 PAZAR SONUÇLARI

Yarışmanın 9 Mayıs Pazar günkü bölümü Ramazan ayının son hafta finali oldu. Yarışmanın bu akşamki bölümünde 3 yarışmacı yarı finale yükseldi. Yarışmanın bugünkü etabında yarışan isimler; Mustafa Coşkun, Murat Şahin, Serkan Yıldız, Bekir Büyükkurt ve Mhuammed İsmail Demirel olu. Jüri heyetinden en yüksek puanı 399 ile Serkan Yıldız aldı. Serkan Yıldız 494 puanla yarı finale yükselen ilk isim oldu. 487 puan ile Bekir Büyükkurt da yarı finale çıkan ikinci isim oldu. Son yarı final biletini kullanan Hafız Osman Şahin, Muhammed İsmail Demirel'in yarı final yolcusu olmasını sağladı.

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması son bölüm 9 Mayıs 2021 Pazar sonuçları
Yarışmanın 9 Mayıs 2021 Pazar akşamı düzenlene hafta finalinde Mustafa Coşkun, Murat Şahin, Serkan Yıldız, Bekir Büyükkurt ve Mhuammed İsmail Demirel yarıştı.

 

 

KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA 8 MAYIS CUMARTESİ SONUÇLARI

Yarışmanın bu akşamki bölümünde hünerlerini ortaya koyan isimler kimler oldu, hafta finaline kimler gitmeye hak kazandı? Yarışmanın bu akşamki bölümünde özel anlar yaşandı. Daha önce yarışmaya katılan hafızlardan bazıları tekrar misafir oldu. Yarışmada bu akşam Mustafa Coşkun, Bahattin Canbaz, Süleyman Kurşun, Asaf Çakmak ve Melih Albayrakoğlu oldu. Jüri heyeti 296 puan ile Mustafa Coşkun'u birinci seçti. Coşkun, misafir hocalardan da 92 puan alarak gecenin birincisi, hafta finalinin yolcusu oldu.

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması son bölüm 8 Mayıs 2021 Cumartesi sonuçları
8 Mayıs 2021 Cumartesi günü yarışan isimler: Mustafa Coşkun, Bahattin Canbaz, Süleyman Kurşun, Asaf Çakmak ve Melih Albayrakoğlu

 

7 MAYIS CUMA GÜNÜ SONUÇLARI

Kur'an-ı Kerim'i GÜzel Okuma yarışmasının 7 Mayıs akşamında yarışan isimler kimler, oldu, kim birinci oldu? Yarışmada 7 Mayıs 2021 Cuma günü yarışan isimler Yasin Şimşek, Adem Narin, Saffet Çalış, Murat Şahin ve Akif Kılıç oldu. Jüri hayetinden en yüksek 297 puanı Murat Şahin oldu. Misafir hocaların ise 93 puanıyla toplamda 390 puan alan Murat Şahin gecenin birincisi ve hafta finalinin yolcusu oldu.

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması son bölüm 7 Mayıs 2021 Cuma sonuçları
7 Mayıs 2021 Cuma günü yarışan isimler Yasin Şimşek, Adem Narin, Saffet Çalış, Murat Şahin ve Akif Kılıç

 

6 MAYIS 2021 PERŞEMBE SONUÇLARI

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasının 6 Mayıs Perşembe günkü bölümünde yarışanlar kaç puan aldı, kim birinci oldu? 7 Mayıs akşamı yarışan isimler Samet Sabuncu, Muhammed Con, Muhammed İsmail Demirel, Mehmet Yıldız ve Abdullatif Cemiloğlu oldu. Jüri hocalar 300 tam puanı Muhammed İsmail Demirel'e verdi. Demirel, misafir hocalardan da 94 puan alarak 394 puan ile akşamın birincisi oldu. Demirel aynı zamanda 3 tam altın kazandı.

7 Mayıs 2021 Perşembe akşamı yarışan isimler: Samet Sabuncu, Muhammed Con, Muhammed İsmail Demirel, Mehmet Yıldız ve Abdullatif Cemiloğlu

 

5 MAYIS 2021 ÇARŞAMBA SONUÇLARI

Yarışmanın bu akşamki bölümünde kimler yarıştı, kim kaç puan aldı, kim birinci oldu? Yarışmada bu akşam Ali Aksoy, Ercan Görkan, Bekir Büyükkurt, Eyüp Kuşbey ve Çapan Altındal oldu. Yarışmada jüri heyeti 295 puan ile birinci oldu. Misafir hocaların verdiği 95 puan ile birlikte toplamda 390 puan alan Bekir Büyükkurt bu akşamın birincisi, hafta finalinin yolcusu ve aynı zamanda 3 tam altının sahibi oldu. 

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması son bölüm 5 Mayıs 2021 Çarşamba sonuçları
5 Mayıs 2021 tarihinde yarışan isimler: Ali Aksoy, Ercan Görkan, Bekir Büyükkurt, Eyüp Kuşbey ve Çapan Altındal

 

KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI 4 MAYIS 2021 SALI GÜNÜ SONUÇLARI

Yarışmanın bugünkü bölümünde yeni bir haftanın ilk bölümü ekrana geliyor. Peki haftanın ilk bölümünde kimler yarıştı, hafta finaline kimler kaldı? Bu akşam yarışan isimler birbirinden iddialı oldu. Çünkü 3 kişi 100 tam puan aldı. İki kişi de 295'in üzerinde puan aldı. Yarışmada bu akşam Muhammed Can Bayrak, Ömer Faruk Bolat, Selman Kızmaz, Serkan Yıldız ve Osman Bedrettin Kaymakçı yarıştı. Yarışmanın bu akşamki bölümünde jüriden 300 tam puan, misafir hocalardan da 96 puan alan Serkan Yıldız günün birincisi, hafta finalinin ilk yolcusu oldu. Yıldız aynı zamanda 3 tam altın ödülünün de sahibi oldu.

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması son bölüm 4 Mayıs 2021 Salı sonuçları
4 Mayıs 2021 Salı günü yarışan isimler: Muhammed Can Bayrak, Ömer Faruk Bolat, Selman Kızmaz, Serkan Yıldız ve Osman Bedrettin Kaymakçı

 

3 MAYIS PAZARTESİ GÜNÜ HAFTA FİNALİ SONUCU

Yarışmanın bugünkü bölümünde hafta finali düzenlenecek. Hafta finaline şu ana kadarki birinciler yarışacak. Yarışmada kim kaç puan aldı, yarı finale giden isim kim oldu sorularının cevapları şöyle: 

Yarışmada bu akşam yarışan isimler; Duhan Berkan Karadeniz, Mesut Topçuoğlu, Yavuz Selim Günkızıl, Alper Üsküplü, Ali Kızılkaya ve Murat Ercan oldu. Bu hafta yarı finale giden üç kişi oldu. Bunlar Mesut Topçuoğlu, Ali Kızılkaya ve Alper Üsküplü oldu.

 3 Mayıs 2021 Pazartesi tarihinde hafta finalinde yarışan isimler: Duhan Berkan Karadeniz, Mesut Topçuoğlu, Yavuz Selim Günkızıl, Alper Üsküplü, Ali Kızılkaya ve Murat Ercan oldu.

 

KUR'AN-I KERİM GÜZEL OKUMA YARIMASI 2 MAYIS 2021 PAZAR SONUÇLARI

Yarışmanın bugünkü bölümünde kimleryarıştı, yarışanlar kaçar puan aldı? Yarışmanın bu akşamki bölümünde yarışan isimler Burhan Cerrah, Yusuf Noyan, Tuncay Özbey, Duhan Berkan Karadeniz ve Ali Bal oldu. Yarışmada jüri heyeti en yüksek puanı Duhan Berkan Karadeniz'e verdi. Misafir hocalar da aynı şekilde en yüksek puanı Karadeniz'e verince günün birincisi Duhan Berkan Karadeniz oldu. Karadeniz misafir hocalardan 94, jüriden ise 296 puan alarak günün birincisi ve 3 tam altının sahibi oldu.

2 Mayıs 2021 Pazar günü yarışmacıları: Burhan Cerrah, Yusuf Noyan, Tuncay Özbey, Duhan Berkan Karadeniz ve Ali Bal

 

1 MAYIS 2021 CUMARTESİ SONUÇLARI

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasının bugünkü bölümünde kimler yarıştı, yarışanlar kaç puan aldı, kim birinci oldu?  Yarışmanın bu akşamki bölümünde yarışan isimler şunlar oldu: Muhammed Sevgili, Mahmut Uludağ, Mesut Topçuoğlu, Caner Karaoğlan ve Yunus Emre Çayıroğlu. Yarışmada Mesut Topçuoğlu jüri heyetinden tam puan alarak 300 puan ile birinci oldu. Misafir hocalar da şu ana kadarki en yüksek puanı Mesut Topçuoğlu'na verdi. Mesut Topçuoğlu toplamda 396 puan alarak hafta finalinin yolcusu ve 3 tam altının sahibi oldu. 

Muhammed Sevgili, Mahmut Uludağ, Mesut Topçuoğlu, Caner Karaoğlan ve Yunus Emre Çayıroğlu
1 Mayıs 2021 Cumartesi akşamı yarışan isimler: Muhammed Sevgili, Mahmut Uludağ, Mesut Topçuoğlu, Caner Karaoğlan ve Yunus Emre Çayıroğlu

 

30 NİSAN 2021 CUMA GÜNÜ SONUÇLARI

Yarışmanın bugünkü etabında kimler yarıştı, yarışan isimler kaç puan aldı, günün birincisi kim oldu? Yarışmada bugün Serdal Avcı, Cüneyt Osmanoğlu, Yavuz Selim Günkızıl, Aziz Bilici ve Bilal Yılmaz yarıştı. Jüri heyetinin puanlarıyla Yavuz Selim Günkızıl 297 puan ile birinci oldu. Misafir hocaların puanları da Yavuz Selim Günkızıl'dan yana oldu. Günkızıl misafir hocalardan 92 puan alarak toplamda 389 puan aldı.

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması son bölüm 30 Nisan 2021 Cuma sonuçları
30 Nisan 2021 Cuma günkü yarışmacılar: Serdal Avcı, Cüneyt Osmanoğlu, Yavuz Selim Günkızıl, Aziz Bilici ve Bilal Yılmaz

 

29 NİSAN 2021 PERŞEMBE GÜNÜ SONUÇLARI

Yarışmanın bugünkü bölümünde yarışan isimler kimler oldu, kim kaç puan aldı? Bu akşam yarışan isimler Muhammet Turan Yalçın, Beytullah Çiftlik, Alper Üsküplü, Halit Güler ve Mustafa Ayışık oldu. Jüri heyetinden en yüksek puanı Alper Üsküplü aldı. Misafir hocalardan 91 puan alarak toplamda 379 puan alan Alper Üsküplü bu akşamın birincisi ve 3 tam altın kazanan isim oldu.

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması son bölüm 29 Nisan 2021 Perşembe sonuçları
29 Nisan 2021 Perşembe akşamı yarışmacıları: Muhammet Turan Yalçın, Beytullah Çiftlik, Alper Üsküplü, Halit Güler ve Mustafa Ayışık

 

Detaylar Birazdan Burada...

28 NİSAN 2021 ÇARŞAMBA GÜNÜ BÖLÜMÜN SONUÇLARI

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasının 28 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanan 16. Bölümünde yarışan isimler ve aldıkları puan şöyle oldu: Bu akşam yarışan isimler Zaki Alasali, Ali Kazılkaya, Emre Olçar, Recep Turan ve Yunus Emre Ağveranlı oldu. Yarışmada jüri heyetinin puanlarıyla en yüksek puanı 298 ile Ali Kızılkaya aldı. Misafir hocaların 94 puan ile en yüksek puanı verdiği isim de yine Ali Kızılkaya oldu. Kızılkaya toplamda 382 puan ile Çarşamba akşamının birincisi, hafta finalinin yolcusu ve 3 tam altını kazanan isim oldu.

28 Nisan 2021 Çarşamba günü yarışmacıları: Zaki Alasali, Ali Kazılkaya, Emre Olçar, Recep Turan ve Yunus Emre Ağveranlı

 

27 NİSAN 2021 SALI GÜNKÜ SONUÇLARI

Yarışmanın 27 Nisan 2021 Salı günkü bölümünde yarışan isimler kimler oldu, kaç puan aldılar? Yarışmada bu akşam Yusuf Yıldırım, Murat Ercan, Musab Üngever, Emre Kısa ve Selim Abdurrahmanoğlu oldu. Jüri heyetinin puanlarıyla en yüksek puanı alan isim Emre Kısa oldu. Misafir hocaların puanıyla ise Murat Ercan 391 puan alarak haftanın günün birincisi oldu ve 3 tam altın ödül kazandı. 

27 Nisan 2021 Salı günü yarışmacıları: Yusuf Yıldırım, Murat Ercan, Musab Üngever, Emre Kısa ve Selim Abdurrahmanoğlu

 

26 NİSAN 2021 PAZARTESİ İKİNCİ HAFTA FİNALİ SONUÇLARI

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasının ikinci hafta finali bu akşam yapılıyor. Yarışmanın bu akşamki etabında yarı final biletini alan kim oldu, kim birinci oldu? Yarışmanın bugünkü bölümünde hafta finalinde Selami Uçar, Ali Mahmood, Mustafa Biliz, Tuna Kaya, Salih Taşdemir ve Yakup Taşgit yarıştı. Hafta finalinin birincisi ise 395 jüri puanıyla birinci oldu. Biliz, misafir hocalardan da en yüksek puanı aldı. Ali Mahmood da yine yarı finale yükselen ikinci isim oldu. Osman Egin hoca bu akşamki yarı final biletini kullandı. Egin Hoca, yarı final biletini Tuna Kaya için kullandı. 

Selami Uçar, Ali Mahmood, Mustafa Biliz, Tuna Kaya, Salih Taşdemir ve Yakup Taşgit
26 Nisan 2021 Pazartesi günü düzenlenen hafta finalinde yarışan isimler: elami Uçar, Ali Mahmood, Mustafa Biliz, Tuna Kaya, Salih Taşdemir ve Yakup Taşgit

 

25 NİSAN 2021 PAZAR GÜNÜ SONUÇLARI

Güzel okuma yarışmasında ikinci üçüncü hafta finaline bir gün kala son bölüm bugün ekrana geliyor. Yarışmada hafta finali öncesi kim kaç puan aldı, kim birinci oldu? Yarışmada bu akşam Adem Beşer, Ali Mahmood, Ömer Yusuf Topçu, Hamdi Köker ve Zekayi Karahaman yarıştı. Jüri heyetinin verdiği puanlarla en yüksek puana Ali Mahmood ile Ömer Yusuf Topçu sahip oldu. Her ikisi de 292 puan aldı. Misafir hocaların verdikleri 93 puan ile Ali Mahmood bu akşamın birincisi ve hafta finalinin son yolcusu oldu.

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması son bölüm 25 Nisan 2021 Pazar sonuçları
25 Nisan 2021 Pazar akşamı yarışan isimler: Adem Beşer, Ali Mahmood, Ömer Yusuf Topçu, Hamdi Köker ve Zekayi Karahaman

 

24 NİSAN 2021 CUMARTESİ GÜNÜ SONUÇLARI

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasının Cumartesi günkü etabında kimler yarıştı, kim birinci oldu? Yarışmanın 24 Nisan Cumartesi günkü bölümünde yarışan isimler Veysel Kabul, Burak Yıldırım, Mustafa Biliz, Ramazan Çelik ve Seyfettin Yeniçeri oldu. Yarışmada jüri heyetinin puanlarıyla birinci olan isim Mustafa Biliz oldu. Biliz, misafir hocalardan da 95 puan alarak bu akşamın 3 tam altın kazanan ismi oldu.

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması 24 Nisan 2021 Cumartesi günkü yarışmacıları: Veysel Kabul, Burak Yıldırım, Mustafa Biliz, Ramazan Çelik ve Seyfettin Yeniçeri

 

23 NİSAN 2021 CUMA SONUÇLARI 

Yarışmanın Cuma günkü bölümünde hangi isimler yarıştı, kim kaç puan aldı? Yarışmada bu akşam, Oğuzhan Uzel, Şahin Cansever, Mustafa Yılmaz, Yakup Taşgit ve Abdülsamet Arslan yarıştı. Jüri heyetinin puanlarıyla 289 puan ile Yakup Taşgit birinci oldu. Misafir seyircilerin verdiği en yüksek puan olan 93 puanı da alan Yakup Taşgit 382 puanla hafta finalinin biletini alan isim oldu. 

Yarışmanın 23 Nisan 2021 tarihinde yarışan isimler: Oğuzhan Uzel, Şahin Cansever, Mustafa Yılmaz, Yakup Taşgit ve Abdülsamet Arslan

 

22 NİSAN 2021 PERŞEMBE GÜNKÜ SONUÇLARI

Yarışmanın 22 Nisan Perşembe günkü bölümünde yarışan isimler ve aldıkları puanlar ne oldu? Yarışmada bu akşam Ramazan Aydemir, Özgür Koç, Salih Taşdemir, Nevzat Turan ve Ömer Yalçın yarıştı. Jüri heyetinin puanlarıyla birinci olan Salih Taşdemir, misafir hocaların oylarıyla da yine birinciliği kazandı. Salih Taşdemir toplamda 392 puan alarak bu haftaki üçüncü hafta finalisti oldu.

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması son bölüm 22 Nisan 2021 Perşembe sonuçları

22 Nisan 2021 Perşembe günkü yarışmacılar 

 

KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI 21 NİSAN ÇARŞAMBA SONUÇLARI

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasının 21 Nisan Çarşamba günkü bölümünde yarışan isimler ve aldıkları puanlar belli olmaya başladı. Peki, bu akşam kim birinci oldu? Bu akşam yarışan isimler Ferhat Turhanoğlu, Ramazan Gözükara, Tuna Kaya, Mustafa Sadık Ceylan ve Onur Can Güçlü oldu. Tuna Kaya jüriden 289 puan toplamda ise 380 puan alarak bu akşamın birincisi oldu.

Ferhat Turhanoğlu, Ramazan Gözükara, Tuna Kaya, Mustafa Sadık Ceylan ve Onur Can Güçlü
21 Nisan 2021 Çarşamba günü yarışan isimler

 

KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI 20 NİSAN SONUÇLARI

Yarışmanın bugünkü etabında kimler yarıştı, kim kaç puan aldı, günün birincisi kim oldu? 

Yarışmanın bu akşamki bölümünde Ömer Yazar, Nurullah Gömeç, Selami Uçar, Selahattin Özden ve Mürsel Çakmak yarıştı. Yarışmada Selami uçar hem jüri üyeleriyle hem misafir hocaların puanlarıyla birinci oldu. Selami Uçar toplamda 375 puan ile hafta finaline getmeye hak kazanan isim oldu.

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması son bölüm 20 Nisan 2021 Salı sonuçları
Yarışmanın 20 Nisan 2021 Salı günkü bölümünde yarışan isimler

 

KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI HAFTA FİNALİ SONUÇLARI

Yarışmanın bugünkü etabında hafta finali düzenleniyor. Final haftalarında Hafız Osman Şahin de jüri heyetine dahil oluyor. Finalde yarışan isimler ise; Ömer Şimşek, Gürkan Çiğdem, Hamza Yanıç, Mehmet Şahin, Mustafa Özyılmaz ve Gürsel Ulusoy oldu. Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasının bugünkü bölümüne kimler katıldı, kim kaç puan aldı, kim birinci oldu sorularının cevapları birazdan burada:

Yarışmanın hafta finalinde ilk yarı final biletini Hamza Yanıç aldı. Halil Necipoğlu, Hamza Yanıç için yarı final bilet hakkını kullandı. Bu nedenle Hamza Yanıç yarı finale direkt çıkan ilk isim oldu. Bu akşamın ilk birincisi, hafta finalinin ikinci ismi Mustafa Özyılmaz oldu.

Misafir hocaların puanlarıyla en yüksek puanı alarak yarı finale giden bir diğer isim ise Gürkan Çiğdem oldu. 

Böylece ilk yarı finalistler; Mustafa Özyılmaz, Gürkan Çiğdem ve Ömer Şimşek oldu.

KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI 18 NİSAN PAZAR SONUÇLARI

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması 18 Nisan Pazar günkü bölümünde yarışan isimler ve sonuçları şöyle: 

18 Nisan Pazar günü yarışan isimler; Muhammed Şık, Ömer Şimşek, Adem Aruca, İsmail Kartal ve Ömer Çalık oldu. Jüri hocalarından en yüksek puanı 298 ile Ömer Şimşek aldı. Şimşek sadece Mehmet Ali Sarı Hoca'dan tam puan alamadı. Ömer Şimşek toplamda ise 392 puan alarak günün birincisi oldu.

Muhammed Şık, Ömer Şimşek, Adem Aruca, İsmail Kartal ve Ömer Çalık
19 NİSAN 2021 Pazartesi günü düzenlenen ilk hafta finalinde yarışan isimler.

 

KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA 17 NİSAN CUMARTESİ SONUÇLARI

Yarışmanın bugüntü etabında sesleriyle hünerlerini ortaya koyan hafızlar ekrana çıkmaya başladı. 17 Nisan Cumartesi günü yarışan isimler Tayfun Bambal, Gürkan Çiğdem, Fatih İsmail Uygun, Mesut Yürür ve Tayyip Kantar oldu. 

Yarışmada en yüksek puanı alarak günün birincisi olan isim ise Gürkan Çiğdem oldu. 

Tayfun Bambal, Gürkan Çiğdem, Fatih İsmail Uygun, Mesut Yürür ve Tayyip Kantar

KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA 16 NİSAN 2021 CUMA SONUÇLARI

Yarışmanın bugünkü bölümünde yarışan isimler, Semih Yıldırım, Mahmut Tekin, Hamza Yanıç, Üsame Talha Çağrı ve Muhammet Emin Hurman oldu. Jüri heyetinin puanlarıyla en yüksek puanı alan isim 292 ile Mahmut Tekin olmuştu; illerden gelen puanlarla birlikte 383 puanla Hamza Yanıç bu akşamın birincisi oluyor. 

Semih Yıldırım, Mahmut Tekin, Hamza Yanıç, Üsame Talha Çağrı ve Muhammet emin Hurman

KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI 15 NİSAN 2021 SONUÇLARI

Yarışmanın bugünkü etabında yarışan isimler kimlerdi, kim birinc oldu? Bugünkü bölümde yarışan isimler Mehmet Şahin, Osman Belge, Tugay Özcan, Enes Demirbaş ve Sefa Çelik oldu. 

15 Nisan Perşembe akşamının birincisi 383 puan ile Mehmet Şahin oldu. 

 Mehmet Şahin, Osman Belge, Tugay Özcan, Enes Demirbaş ve Sefa Çelik

Detaylar Geliyor...

KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA 14 NİSAN 2021 ÇARŞAMBA SONUÇLARI

Kur'anı-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasının 14 Nisan 2021 Salı günkü sonuçları belli oldu. Yarışmanın bugünkü bölümünde yarışan isimler; Mustafa Özyılmaz, Veysel Tosun, Şaban Gül, Muhammed Ramazan Çoban ve Muhammed Rauf Kantar oldu.

Yarışmanın bugünkü bölümünde Mustafa Özyılmaz 389 puan ile birinci oldu.

Mustafa Özyılmaz, Veysel Tosun, Şaban Gül, Muhammed Ramazan Çoban ve Muhammed Rauf Kantar

KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA 13 NİSAN 2021 SALI SONUÇLARI

İşte Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma 13 Nisan 2021 Salı sonuçları: 

Yarışmanın bugünkü bölümünde yarışan isimler şunları oldu: 

Abdülkerim Akkaş, Mikail Abdurrahmanoğlu, Gürsel Ulusoy, Furkan Aydın ve Mehmet Arslan. 

Jüri heyeti tarafından kullanılan puanlara göre ilk etap birincisi Gürsel Ulusoy oldu.

Yurt genelinden gelen hocaların puanlarıyla da yine Gürsel Ulusoy günün birincisi oldu.

Gürsel Ulusoy hafta finaline gitmeye ve 3 tam altını kazanma hakkı elde etti.

Abdülkerim Akkaş, Mikail Abdurrahmanoğlu, Gürsel Ulusoy, Furkan Aydın ve Mehmet Arslan

 

 

Yorumlar

BEKİR HOCALARIMA SONSUZ SAYGILAR.AMA PUANLAMADAKİ ÖLÇÜLERİNİ TUTTURAMADIKLARINI SANIYORUM ELEŞTİRDİKLERİNE YÜKSEK VERİ, ÖVDÜKLERİNE AZ VERMELERİ BENİ ÜZÜYOR VE ŞAŞIRTIYOR