Kuraförüm Sensin Engin Koray neden yok?

Kuaförüm Sensin yarışmasında bugün Engin Koray ikilisi neden yok, sorusu yarışmacılar tarafından sıkça soruldu.

Google Haberlere Abone ol
Kuraförüm Sensin Engin Koray neden yok?

Show TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışmasının 6 Ağustos 2020 Perşembe günkü 303. Bölümü'nde sürpriz bir gelişme yaşandı. Yarışmayı hergünkü saatinde izleyen seyirciler bugün de ekran başına oturduklarında bir değişiklik fark etti. Yarışmanın bir takımı sürpriz bir şekilde değişmişti. Değişen takım Engin-Koray-Özlem takımı olmuştu. Seyirciler de doğal olarak Engin Koray neden yok diye sormaya başladı. 

Kuaförüm Sensin programında yarışan Engin-Koray- Özlem ekibinin akıbeti merak konusu oldu. 6 Ağustos tarihli bölümde yer almayan üçlüyle ilgili durumu Kuaförüm Sensin sunucusu Gözde Kansu paylaştı.

Üçlünün yerine programa Özcan Alp, Dilek Timur, Ezgi Küçük katıldı. Peki, Kuaförüm Sensin’de Engin – Koray – Özlem üçlüsü neden yok?

Kuaförüm Sensin programında beklenmedik bir veda yaşandı. Programın sunucusu Gözde Kansu, saç artisti Engin Yılmaz'ın geçirdiği kaza nedeniyle Kuaförüm Sensin'e devam edemeyeceğini açıkladı. Kansu, Engin Yılmaz'ın geçirdiği kazayı şu sözlerle verdi.

"Üzücü bir haberim var. Engin dün akşam ayak bileğini çatlatmış ve ekip olarak Engin’in yanındalar. Özlem’e dedim, dilersen sen gel. Yok dedi, biz ekip olarak ya varız ya yokuz. O yüzden bugün Özcan Alp, Dilek Timur, Ezgi Küçük bizlerle”

Kuaförüm Sensin Engin ve Koray ikilisi bu haftayı birincilikle tamamlamak üzereydiler. Çünkü şu ana kadar en yüksek puanı onlar almıştı. Son iki gün içinde ise yirmişer puan almışlardı.

Yarışmanın bugünkü etabında Kaan-Ece-Gizem üçlüsü 19 puan ile birinci tamamladı. Engin ve Koray'ın yerine gelen Özcan-Dilek ikilisi ise 8 puan alarak günün sonuncusu oldu.

Yorumlar