Kulüp Orhan öldü mü? Orhan gerçekte kim?

Kulüp dizisinde Gazinocu Orhan karakteri öldü mü, tam olarak hangi bölümde ve neden öldü soruları merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Kulüp Orhan öldü mü? Orhan gerçekte kim?

Kulüp Orhan öldü mü, hangi bölümde ve neden öldüğü soruları diziyi yeni izleyenler tarafından merakla soruluyor. Dizide, İstanbul'un en büyük gazinosu olan Kulüp İstanbul'u işleten Gazinocu Orhan karakteri kimliğini gizlemek isteyen bir gayrimüslimdir. 

KULÜP ORHAN ÖLDÜ MÜ?

Kulüp dizisindeki Orhan karakteri dizinin ilk sezonunda kendisine kurulan kumpaslar sonucunda bütün varlığını kaybediyor. En sonunda da Kürşat isimli soyguncu tarafından öldürülüyor.

Netflix, başrollerini Gökçe Bahadır, Asude Kalebek, Salih Bademci gibi isimlerin üstlendiği Kulüp dizisini 5 Kasım'da yayınladı. İstanbul Galata'da yaşayan Sefarad Yahudilerini merkez alan dizi, hikayesinin sürükleyiciliği ve oyuncuların performansları ile adından söz ettirmeyi başardı.

Kulüp'ün senaryosunun gerçek bir hayat hikayesinden ilham aldığı, dizide Raşel ve Fıstık İsmet olarak geçen karakterlerin kızı Rana Denizer'in Kulüp'ün yazar ekibinde olduğu ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Sacit Aslan, Kulüp dizisinde yer alan karakterlerin gerçek hikayelerine ilişkin konuştu. Aslan, babasının sahip olduğu gazinoda Matilda ve Raşel'in çalışan olduğunu açıklamıştı. Fıstık İsmet olarak geçen karakterin aslında Fındık İsmet olduğunu söyleyen Aslan, bu karakterin Pera Palas Otel'in oradaki sokakta taksici olduğunu hatta kendilerinin aile şoförü olduğunu aktardı.

Sacit Aslan, karakterlerden Selim Songür'ün gerçekte Zeki Müren olduğu söylentileri hakkında da yorum yaptı. Bu karakterin kesinlikle Zeki Müren olmadığını ifade ederken, Erol Büyükburç olabileceğini belirtmişti.

KULÜP'TEKİ ORHAN FAHRETTİN ASLAN MI?

Dizide Kulüp İstanbul'un sahibi olan Orhan karakteri de dikkat çeken oyuncular arasında yer aldı. İzleyiciler Orhan karakterinin gerçekte hangi gazinocu olduğunu merak ederken, Sacit Aslan konuyla ilgili açıklama yaptı.

Sosyal medyada bir kullanıcıya cevap veren Aslan, "Orada bahsedilen Kulüp Maksim değil, Orhan karakteri de Fahrettin aslan değil" ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar