Kulüp Keriman kim? Kulüp Keriman gerçek hayatta kimdir?

Kulüp İstanbul dizisinin yeni sezonuna dahil olan yeni karakterlerden biri de Keriman oldu. Keriman, kulüpte sonradan işe başlayan çaylak bir şarkıcı ve dansözdür ancak yaptıklarıyla profesyonel karakterlere taş çıkarıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kulüp Keriman kim? Kulüp Keriman gerçek hayatta

Kulüp dizisi Keriman karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu merak ediliyor. Kulüp İstanbul isimli dizinin yeni sezonuna dahil olan karakterlerden biri de Keriman oldu. Keriman, Kulüp İstanbul'da sahneye çıkan yeni isimlerden biridir. Henüz çaylak olsa da yaptıklarıyla herkese kan kusturuyor. Keriman, Selim Songür'ün hayatına kasteden ünlü gazinonun yeni assolistidir. Peki, Kulüp Keriman kim, Keriman gerçek hayatta kimdir, kim oynuyor, Serra Arıtürk kimdir?

KULÜP KERİMAN KİM? GERÇEK HAYATTA KİMDİ?

Kulüp İstanbul dizisinin yeni sezonunda en dikkat çeken ve en çok konuşulan karakterlerin başında Keriman geliyor. Keriman, güzelliği ve ihtirasıyla birçok kişinin canını yakıyor. Songür'ün tahtını sallamaya aday olan Keriman, en son onu bir punduna getirip hapse bile attırıyor. Peki, bu karakteri kim canlandırıyor.

Kulüp dizisi Keriman kim Keriman'ı kim oynuyor
Kulüp İstanbul dizisi karakterleri

 

Kulüp dizisinin 2. sezonunda da yer alan Serra Arıtürk'ün hayatı birçok kişi tarafından merak edilmeye başlandı. Kadir Doğulu ile "Aşkın Tarifi" dizinde yer alan Arıtürk, şimdilerde "Kulüp" dizisinde Keriman karakterine hayat veriyor.

1950’lı yıllarda İstanbul’un eğlence hayatında çalışan Keriman karakterini canlandıran Serra Arıtürk, birçok kişi tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Serra Arıtürk Kimdir? Kaç yaşında?

KULÜP KERİMAN GERÇEK HAYATTA KİMDİR?

Kulüp dizisindeki Keriman, cinayetten cezaevine giriyor. Olay gerçek hayatta da yaşanmış. Dizide genellikle oyuncuların tamamı gerçek hayattaki kişilerle aynı ismi taşıyor. Bu da o Keriman'ın gerçek hayatta da aynı ismi taşıyan "Şarkıcı Keriman" olduğunu gösteriyor. 

SERRA ARITÜRK KİMDİR?

Serra Arıtürk, 22 Haziran 1998 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Müziğe ilgi duyan Arıtürk, gitar konusunda en büyük eğitimini Hüsrev İsfendiyaroğlu'ndan aldı.

Şarkı söylemeye başladıktan sonra Boğaziçi Caz Korosu ekibinde yer almaya başladı. Liseyi Özel Denizatı Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Daha sonra Acıbadem Üniversitesi'ni kazandı.

Genç oyuncu ayrıca müzisyenlik de yapmaktadır. Bu zamana kadar, 'Kendimi Bilmeden', 'Kimse Yok', 'Olmazdım' gibi single parçalar da çıkarmıştır.

2021 yılında ise Arıtürk, Kanal D'de yayımlanan Aşkın Tarifi adlı dizide başrol oyuncusu olarak yer aldı. Şu anda ise Kulüp dizisinde Keriman karakterine hayat veriyor.

Serra Arıtürk Oynadığı Dizi ve Filmler

2019 Uykusuzlar Kulübü -Program TV100

2019 Genç Sahne - Ses yarışması TRT1

2021 Aşkın - Tarifi Naz Soyluer Başrol oyuncusu Kanal D

2022 Kulüp - Keriman - Oyuncu Netflix

Yakında - Güneşi Söndürmem Gerek - Umut - Başrol oyuncusu

Serra Arıtürk Single

2019 Kendimi Bilmeden - single

2020 Kimse yok - single

2020 Olmazdım - single

 

Yorumlar