Kuaförüm Sensin yeni bölüm bugün neden yok?

Kuaförüm Sensin yarışmasının geçen haftaki final bölümünde işler karıştı. Program bu hafta yayına alınmadı. Peki neden yok? Kuaförüm Sensin yeni bölüm bugün neden yok? İşte nedeni:

Google Haberlere Abone ol
Kuaförüm Sensin yeni bölüm bugün neden yok?

Show TV'de hafta içi her gün yayınlanan Kuaförüm Sensin yarışması bu hafta ekrana gelmedi. Hiçbir duyuru ya da haber verilmeden yaşanan bu yayın akışı değişikliği herkes tarafından sürpriz olarak karşılandı. Yarışmanın geçen hafta Cuma günkü hafta finali bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşanmıştı. Sürpriz ayrılık yarışmanın sunucusu Gözde Kansu'dan gelmişti. Kansu, bir anda artık yarışmayı sunmayacağını açıklamıştı. Durum böyle olunca da gözler yeni sunucuya çevrilmişti. Ancak yeni sunucu da program da ortada yok. Peki, Kuaförüm Sensin neden yok?

Show TV'nin bugünkü yayın akışında Kuaförüm Sensin programı yer almıyor. Programın teknik nedenlerle bir günlük yayınlanmadığını düşündükk ancak maalesef program bu hafta boyunca hiçbir gün yayınlanmayacak. 

Programın yayından tamamen mi yoksa sadece birkaç haftalığına mı kaldırıldığı ise bilinmiyor. Bilindiği gibi gündüz kuşağı programları arasında en çok izlenenlerin başında TV8'de yayınlanan Doya Doya Moda programı geliyordu. Kuaförüm Sensin yarışmasının muhtemelen Doya Doya Moda ile rekabet edememesinden kaynaklanan sorunlar yaşandığı tahmin ediliyor. Bu nedenli ilk olarak programın sunucusu değişti; ancak yeni sunucu bulmak için de muhtemelen farklı değişiklikler de yapılacak.

NEDENİ BELLİ OLDU

Kuaförüm Sensin yarışması geçen yıl da bu dönemlerde kısa bir süre yayına ara vererek "Sezon finali"ne gitmişti. Sezon finaline giderken geçen yıl da yine kimseye duyuru yapmadan gitmişti. Bu yıl da yine hiç duyuru yapmadan yayına ara veren programın neden yayınlanmadığı merak edilmişti.

Detaylar Geliyor...

İŞTE GÖZDE KANSU'NUN VEDA ETTİĞİ PROGRAM

 

Yorumlar