Kuaförüm Sensin sunucusu neden değişti, yeni sunucu kim?

Kuaförüm Sensin sunucusu neden değişti, yeni sunucu kim sorusu hafta finalinde yaşanan sürpriz ayrılık sonrası gündeme geldi.

Google Haberlere Abone ol
Kuaförüm Sensin sunucusu değişti, yeni sunucu kim?

Kuaförüm Sensin yarışmasının ikinci sunucusu olarak bilinen Gözde Kansu, geçici olarak geldiği programdan bir yıl sonra ayrıldı. Kuaförüm Sensin sunucusu bugün yapılan hafta finaliyle birlikte değişti. Önümüzdeki hafta yeni bir sunucu ile yola devam edilecek. Peki, Kuaförüm Sensin sunucusu neden değişti?

Kuaförüm Sensin yarışmasını sunan Gözde Kansu'nun neden değiştiğine yönelik somut bir açıklama veya delil yok. Ancak Gündüz kuşağı programları arasında en fazla emek harcadığı halde reytinglerde istediğini başaramayan bir program olması nedeniyle, Kansu'nun da reyting kurbanı olabileceği belirtiliyor.

Gözde Kansu, ayrılık konuşmasını yaparken, dizi sektörünü özlediğini, oyuncu kökenli bir kişi olduğunu hatırlattı. 

Yarışmanın son gününde Tayfun ve Serap ikilisi birinci olarak ödülü kazanırken, geçen hafta elenen ancak jüri kararıyla kalan Aytekin, Dilek ve Banu takımı bir kez daha en düşük puanı alarak elendi.

GÖZDE KANSU KİMDİR?

Gözde Kansu 23 Ağustos 1980 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. 39 yaşındaki sunucu aslında oyuncudur. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Oyuncu Dükkanı adlı kast ajansındadır.

Oyunculuğa baleyle başladı. Daha sonraları okulda devamsızlık yaparak okulun tiyatro ve müzik kolu faaliyetlerinde yer aldı. İstanbul Şehir Tiyatroları'nın ekipleri ile çalıştı ve sonra onların Antalya turnelerine davet edildi. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nün sınavlarına girdi ve kazandı.[1]

Yorumlar