Kuaförüm Sensin Bilal nerelidir, kimdir?

Kuaförüm Sensin Bilal nerelidir, kimdir, kaç yaşında evli mi bekar mı soruları yarışmayı izleyen seyirciler tarafından sık sık soruluyor. Yarışmaya renk katan isimlerden birisi olan Bilal, konuşma tarzı ve sempatik kişiliğiyle büyük bir hayran kitlesi oluşturmuş durumda. Peki, Bilal Ağın kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Kuaförüm Sensin Bilal nerelidir, kimdir?

Kuaförüm Sensin yarışmasının sempatik ve renkli isimlerinden birisi olan Bilal Ağın kimdir, nerelidir, kaç yaşında, evli mi bekar mı? Birlikte yarıştığı Buse onun nesi olur, kardeşler mi? Şeklindeki soru işaretleri yarışmayı uzun zamandır izleyen seyircinin kafasında dönüp duruyor. Peki, Kuaförüm Sensin Bilal Ağın kimdir? İşte Bilal hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Yarışmaya 9 Eylül 2019 Pazartesi günü katılan ikili iddialı bir giriş yaptı. Çünkü katıldıkları haftanın ilk gününde birinci oldular. Peki, Kuaförüm Sensin Buse kimdir, Kuaförüm Sensin Bilal kimdir? İşte detaylar:  Kuaförüm Sensin Buse'nin tamı adı Buse Şimşek'tir. 21 yaşındadır. Aslen Batmanlı'dır. Buse, 5 yıllık makyöz olduğunu söyledi.

KUAFÖRÜM SENSİN BİLAL KİMDİR?

Kuaförüm Sensin Bilal'in tam adı Bilal Ağın'dır. Bilal yarışmaya Batman'dan katılıyor. 1988 doğumlu olan Bilal yarışmaya şu ana kadar katılan en sempatik ve renkli isimler arasında yer alıyor. Bilal'in yarışma sonrasında büyük bir hayran kitlesi oluştu. Birlikte yarıştığı Buse ile birçok kez başarılar elde ederek birincilik kazandılar.

31 yaşındadır. 19 yıllık kuaför olduğunu açıkladı. Kuaförüm Sensin Bilal aslen Batmanlı'dır. İkili yarışmaya da Batman'dan katılıyor. Bilal, "İstanbul'daki kuaförlere gerçek saçın nasıl yapıldığını göstermeye geldiğini" söyledi. Bilal Ağın ile Buse Şimşek, iddialı başladıkları gibi haftanın ilk gününde birinci olmayı da başardılar. Şu ana kadar yarışmaya yeni başlayıp da ilk gününde birinci olan pek az yarışmacı vardı.

Bilal ve Buse, yarışmadan elendikten sonra yeniden dahi oldular. İki hafta önce düzenlenen Best Of yarışmasına, yani şu ana kadarki en popüler yarışmacıların dahil olduğu yarışmaya yeniden katılmaya hak kazandılar. 

Bilal ve Buse yarışmanın ikinci haftasında da birincilik elde ederek yarışmadaki performanslarını ortaya koydular. 

Bilal'in ilginç bir özelliği de ikiz kardeşi Hasan ile aynı yarışmaya katılmış olmalarıdır. İkiz kardeşi Hasan Ağın da Bilal elendikten sonraki hafta yarışmaya dahil olmuştu. Birbirine aşırı derecede benzeyen ikizleri ayırt etmek zordur. 

İkisi de Batman'da yaşayan kardeşlerin kendilerine ait kuaför salonları bulunuyor. Hasan da kardeşi Bilal gibi yarışmada büyük bir başarı ortaya koymuştu. Hasan ilk olarak farklı bir yarışmacıyla yarışmaya katılmıştı, daha sonra Buse'nin de dahil olmasıyla birlikte yarışmıştı. 

Kuaförüm Sensin Bilal Ağın
Kuaförüm Sensin Bilal Ağın'a büyük sürpriz

 

Bilal'in yarıştığı bölümlerden birinde eşi gelinlikle yarışmaya dahil olarak büyük bir sürpriz yapmıştı. 

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar