Kuaförüm Sensin Hasan Ağın ve Tevfik Bozdağ kimdir?

Kuaförüm Sensin yarışmasının bu haftaki yeni bölümüne Hasan Ağın ve Tevfik Bozdağ katıldı. İkilinin özelliği ise Hasan'ın geçen hafta elenen Bilal'in kardeşi olmasıdır. Bilal ve Buse son haftalarda düşen performanslarının da etkisiyle düşük puanlar almaya başlamış, özellikle de son günlerde bütün yarışmacıların hedefi haline gelmeleri de düşü puan almalarında etkili olmuştu. Haftanın en düşük puanını alarak yarışmaya veda etmeleri sürpriz olmamıştı. Peki, Kuaförüm Sensin Hasan ve Tevfik kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Kuaförüm Sensin Hasan Ağın ve Tevfik Bozdağ kimdir?

Kuaförüm Sensin yarışmasının bu haftaki yeni bölümüne Hasan Ağın ve Tevfik Bozdağ katıldı. İkilinin özelliği ise Hasan'ın geçen hafta elenen Bilal'in kardeşi olmasıdır. Hatta Hasan Ağın'ın Bilal Ağın'a benzerliği o kadar ileri derecede ki, görenler Bilal'in saçlarını kesmiş ve gömlek ceket giymiş hali, sanıyor. Bilindiği üzere, Bilal Ağın ve partneri Buse Şimşek geçen hafta Cuma günkü finalde en düşük puanı alarak yarışmaya veda etmişlerdi. İkilinin son hafta performansı hayli düşüktü. Bunda, diğer yarışmacıların kendilerine yönelik ittifak içine girmeleri ve Bilal'in yaşadığı talihsiz kaza olmuştu. Bilal ve Buse haftanın son gününden bir önceki gün birinci olmuşlardı; ancak bu onların elenmesini engellemedi. Peki, Bilal ve Buse ikilisinin yerine yarışmaya bu hafta katılan Kuaförüm Sensin Hasan ve Tevfik kimdir? Hasan, Bilal'in neyi olur?

Kuaförüm Sensin yarışmasına bu hafta katılan isimler sürpriz oldu. 

Katılımı asıl sürpriz kılan kişi Hasan Ağın oldu.

KUAFÖRÜM SENSİN HASAN, BİLAL'İN NEYİ OLUR?

Hasan Ağın, uzun bir maratondan sonra 22 Kasım 2019 Cuma günü elenen Bilal Ağın'ın ikiz kardeşidir.

Hasan Ağın 31 yaşındadır. 19 yıllık kadın kuaförü olduğunu söylüyor.

Yarışmaya ilk katıldığında hem jüri heyetini hem de yarışmacıları şoke eden Hasan, Bilal'e olan benzerliğiyle de dikkat çekti.

Hasan, yarışmaya katıldığında, "Bilal'in intikamını almaya geldim" dedi.

Kuaförüm Sensin Tevfik ise 37 yaşında olduğunu belirterek 19 yıllık makyaj sanatçısını olduğunu söyledi.

Kuaförüm Sensin Hasan Ağın

Hasan'ın kardeşi Bilal Ağın, partneri Buse ile uzun zamandır Kuaförüm Sensin yarışmasında elenmeden yarışıyordu. İkili birçok kez de yarışmada birincilik elde etmeyi başarmıştı. Ancak yarışmanın son haftalarında performansında düşüş görülen Bilal ve Buse ikilisi aldıkları düşük puanların da etkisiyle haftanın son gününe sonuncu olarak girdi. 

Aslen Batmanlı olan ve yarışmaya da Batman'dan katılan Bilal, yarışma boyunca sempatik tavırları ve espirili konuşmalarıyla hem jüri heyetini hem yarışmacı arkadaşlarını eğlendirmeyi başarıyordu. Bilal'in yer yer sert çıkışları ve arkadaşlarıyla atışmaları da yarışmaya damgasını vurmuştu. 

Bilal Ağın'ın yarışmadan elenmesiyle yerine kimin geleceği merak konusu olmuştu. Ancak yerine kardeşinin geleceğini ise kimse tahmin etmiyordu. Kardeşinin gelmesi herkesi şaşırttı; ancak asıl şaşırtı olan ise kardeşinin Bilal'e olan benzerliği oldu.

Hasan Ağın, Bilal Ağın'ın saçlarını kesmiş ve ceket gömlek giymiş hali gibi duruyor.

Hasan Ağın ile ikiz kardeşi Bilal Ağın, kendilerine ait birer iş yerleri olduğu, her biri kendi iş yerinde çalışıyor.

Öte yandan Tevfik Bozdağ'un da kendine ait bir iş yeri olduğu öğrenildi. Bozdağ, aynı zamanda bir eğitmen olduğunu açıkladı.

Detaylar geliyor...

Yorumlar

cok sewiyorum sizi harikasiniz bilal we hasan imkanim olsada sizin yaniniza gelip bir selfi cekebilsem
nur harika kuaforle bilal vs hasan
hulya tartisma degil mahalle kavgasi sízinki seviye cok dustu
Harika sac yapiyorsunuz devam edin
hulya orayi krese cevirdiniz sevi yeli olun yasiniza gore davranin