Kuaförüm Sensin 30 Temmuz Puan Durumu

Kuaförüm Sensin 30 Temmuz Perşembe günkü bölümünde kimler yarıştı, kimler kaç puan aldı, kim birinci oldu? İşte son bölümlerle ilgili merak edilen bilgiler:

Google Haberlere Abone ol

Kuaförüm Sensin 30 Temmuz 2020 Perşembe günü itibariyle yeni haftanın dördüncü gününde devam ediyor. Yarışmanın geçen haftaki hafta finalinde elenen isimleri yerine dün yeni isimler katılmıştı. Dün yapılan haftanın ilk gün oylamasında Aytekin ve takımı birinci olmuştu. Peki, Kuaförüm Sensin yarışmasının 30 Temmuz Perşembe günkü bölümünde kim birinci oldu, puan durumu nasıl şekillendi? İşte detaylar: 

Kuaförüm Sensin yarışmasının 298. Bölümü bugün Show TV ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor. Dört takım ve dört jüri üyesinin bulunduğu yarışmada, takımlar modelleriyle birlikte bütün hünerlerini ortaya koyarak en iyi puanı almaya çalışacak.  

Show TV'de hafta içi her gün yayınlanan Kuaförüm Sensin programında Bülent Ersoy, Adnan Serter, Seçkin Süngüç ve Işıl Reçber'in jüri üyeliğinde dört takım yarışıyor. Yarışmada birer makyöz ve birer kuaförden oluşan ikişer kişilik dört takım ve onlara eşlik eden modellerden oluşuyor. Hafta boyunca aldığı puanların toplamı en yüksek olan takım Cuma günü 10 bin liralık ödülün sahibi oluyor. Hatfa boyunca en düşük puan alan takım ise Cuma günkü finalde eleniyor.

Yarışmanın bu haftaki il bölümüne Kaan, Türkan ve Gizem takımı katılmıştı. 

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Yarışmanın geçen haftaki son bölümünde Sedat, Eda ve Çiğdem üçlüsü en düşük puan alarak elendi. Elenen takımın model üyesi olan Çiğdem ise gözyaşları sayesinde yeniden yarışmaya devam etti. Jüri heyeti, Çiğdem'in Tayfun ve Serap ile devam ederek bir şans daha tanınmasını istedi. 

Öte yandan haftanın birincisi ise Engin, Koray ve Özlem takımı olmuştu. 

KUAFÖRÜM SENSİN 30 TEMMUZ 2020

    TABLO Tayfun-Serap-Çiğdem Kaan-Türkan-Gizem Engin-Koray-Özlem Aytekin-Dilek-Banu
Pazartesi 18 11 17 19
Salı  20  17 17  15 
Çarşamba 19   15  13  14
Perşembe        
Cuma         
TOPLAM 57   43  47 48 



KUAFÖRÜM SENSİN 298. BÖLÜM FULL TEK PARÇA

Yorumlar