Körfez’de 300 milyon liralık alt yapı için çalışmalar başladı

İSU ekiplerince sürdürülen alt yapı çalışmalarında incelemeler yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Zahmetli bir çalışma ama bittiğinde Körfez için çok güzel olacak” dedi.Körfez’de 300 milyon liralık alt yapı çalışmaları...

Google Haberlere Abone ol
Körfez’de 300 milyon liralık alt yapı için çalışmalar başladı

İSU ekiplerince sürdürülen alt yapı çalışmalarında incelemeler yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Zahmetli bir çalışma ama bittiğinde Körfez için çok güzel olacak” dedi.

Körfez’de 300 milyon liralık alt yapı çalışmaları başladı. Sultan Selim Mahallesi, Çamlıtepe Mahallesi ve Esentepe Mahallesi’nde yürütülecek olan çalışmalar için start verilirken, Başkan İsmail Baran da İSU ekiplerinin çalışmasını yerinde inceledi. Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ndeki saha çalışması sırasında ekiplerle bir araya gelen Başkan Baran, çalışmayla ilgili bilgi aldı.

Körfez’de 12 mahallede gerçekleştirilecek olan alt yapı çalışmaları sırasında 259 kilometre içme suyu, 143 kilometre kanalizasyon, 31 kilometre yağmur suyu hattı yapılacak. Adeta Körfez’in alt yapısına neşter vurulacak olan çalışmayla ilgili olarak “Sabır gerektirecek” diyen Başkan İsmail Baran, “3 yıl sürecek olan bir alt yapı faaliyeti olacak. Bu çalışmalar ile alt yapı sorunu tamamen bitirmiş olacağız. Alt yapı sorunu kalmayacak, sorunu kökten çözeceğimiz bir çalışma olacak” ifadelerini kullandı.

Körfez’de bir ameliyat yapılacağını ve bunun elbet sancısı ve ağrısı olacağını bildiklerini belirten Başkan İsmail Baran, “Biz her zaman işin takipçisi olacağız ve sıkıntıların en aza indirilmesi için çalışacağız. Tabi halkımızdan da biraz sabır isteyeceğiz. Zahmetli bir çalışma ama bittiğinde Körfez için çok güzel olacak. Bizler çalışmaların minimum seviyede zarar vererek yürütülmesi için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar