Kore dizisi Babel konusu nedir?

2019 Kore dizileri arasında en dikkat çekenlerden biri de Babel oldu. 2019 yılında çıkan Kore Dizileri için internette sinemaseverler tarafından çokça araştırma yapılıyor. Özellikle yeni çıkan Babel dizisi Kore'de olduğu gibi Türkiye'de de oldukça ilgi görüyor. Peki, Babel dizisinin konusu nedir?

Google Haberlere Abone ol
Kore dizisi Babel konusu nedir?

2019 Kore dizileri arasında şüphesizki en dikkat çeken yapımlarından biri de Babel'di.

Güney Kore sineması hiç kuşkusuz dünyanın her yerinde çokça takipçiye ve izleyiciye sahip. Ancak Türkiye bu ülkelerin en başında gelir. 

Özellikle Türk gençleri Kore sinemasını yakından takip etmektedir. Kore'de çıkan en yeni diziler ve filmler Türk toplumu tarafından da merak edilir ve sıkça araştırılır. 

Bu dizilerden biride 27 Ocak 2019 tarihinde yayına giren Babel isimli dizi. 16 bölümden oluşması planlanan dizi Dram, Romantik ve Gizem temalı bir dizidir. 

Hukuk kategorisinde de değerlendirebileceğimiz dizi, geçmişin intikamını almak isteyen bir savcının, Cha Woo-Hyuk'un etrafında işlenmektedir. Geosan şirketinin içine sızmak için planlar yapmakta olan genç savcı şirketin başkanı Tae Min-Ho'nun ölüm haberini alır. Ölümü şüpheli bulan savcı, olayı araştırmaya başlar. Ve ölen şirket başkanının eşi, Han Jung-Won ile yakınlaşmaya başlar. İntikam için yanıp tutuşan savcının güzel oyuncuya aşık olması onun aşk ve intikam arasında bir ikileme düşmesine sebep olacaktır. 

Dizi, ayrıca şirkette pay sahini olan iki ailenin güç savaşı ve cinayetin çirkin gerçekleri etrafında örülmektedir.

Babel dizisinde Park Si-Hoo, savcıyı yani Cha Woo-Hyuk'u canlandırmaktadır. Han Jung-Won karakterini ise güzel oyuncu Jang Hee-Jin canlandırıyor. 

Kwon Soon-Won, Park Sang-Wook tarafından kaleme alınan dizinin toplamda 16 bölümden oluşması bekleniyor. 27 Ocak 2019 tarihinde yayın hayatına merhaba diyen dizinin 23 Mart 2019 tarihinde son bölümü ile ekranlara gelmesi planlanıyor. Bu durumda diziye alışacak olan kore sineması sevenleri üzecektir.

Park Si-Hoo Kimdir?

Dizinin savcısı olan Cha Woo-Hyuk'u canlandıran Park Si-Hoo, 3 Nisan 1978 doğumludur. 1,82 boyundaki yakışıklı oyuncu, Ben Bir Katilim, After Love, Scent, Mr. Bullet filmlerinde yer aldı.

Park Si-Hoo Kimdir?

Yorumlar