Kızılcık Şerbeti Umut kimdir? Kızılcık Şerbeti Umut'u kim oynuyor?

Kızılcık Şerbeti Umut'un kim ve nereli olduğu sorularının yanısıra Umut karakterini canlandıran oyuncu kimdir, nerelidir, gerçek adı nedir sorularının cevapları da merak ediliyor. Umut, dizide Nursema karakterinin hoşlandığı bir düğün organizatörü olarak biliniyor.

Google Haberlere Abone ol
Kızılcık Şerbeti Umut kimdir, kim oynuyor?

Kızılcık Şerbeti Umut kimdir, kim oynuyor, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı, soruları merakla soruluyor. "Kızılcık Şerbeti" dizisinde düğün organizasyonunu yapan kişi olarak karşımıza çıkan "Umut" karakteri Nursema karakteriyle ilgilenen biri olarak görünüyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Umut kimdir? Kızılcık Şerbeti Umut kim oynuyor? Oyuncunun adı nedir?

KIZILCIK ŞERBETİ UMUT KİMDİR? UMUT'U KİM OYNUYOR?

Umut dizide Ünal ailesinin Amerika'da okumuş, yüksek tahsil yapmış ancak çalışma hayatına atılmak yerine evde oturmayı tercih etmiş kızı Nursema'nın hoşlandığı bir erkektir. Doğa'nın teyzesi Alev hanım ile birlikte düğün, nişan organizatörlüğü yapan Umut, aynı zamanda Nursema'dan hoşlanıyor. Nursema'nın hayatında hoşlandığı ilk ve tek erkek olan Umut, aralarındaki bu aşkın çok da mümkün olmadığını biliyor ancak gönül ferman dinlemiyor.

İstanbul'da yaşayan farklı dünya görüşlerine sahip iki ailenin çocukları arasında yaşanan duygusal ilişki nedeniyle birbirleriyle ilişki kurmak zorunda kalmalarının anlatıldığı "Kızılcık Şerbeti" dizisinin ana karakterleri arasında bulunan Umut ve Nursema'nın hayatı nasıl şekilleniyor, henüz bilinmiyor. Dizinin ilerleyen bölümlerinde ikilinin arasındaki ilişkinin daha da ilerlemesi bekleniyor. Şimdilik sadece ufak tefek bahanelerle buluşan ve çok kısa sürelerle konuşarak ilişkilerini idare eden ikilinin durumu merak konusu oldu.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Umut karakterini canlandıran oyuncunun adı Serkan Tınaz'dır. Serkan Tınaz kimdir? Serkan Tınmaz 16 Aralık 1986 tarihinde İstanbul'da doğdu.

Kızılcık Şerbeti Umut kimdir, kim oynuyor
Kızılcık Şerbeti Umut

 

1986 yılında İstanbul'da doğan Serkan Tınmaz, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunudur.

Lisans eğitimini tamamladıktan sonra Kadir Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü Oyunculuk yüksek lisans programına başlamıştır.

2011 yılında Aşk ve Devrim filmi ile kariyerine adım atmış, birçok tiyatro, dizi ve sinema projelerinde yer almıştır.

Tiyatro oyunları

Veriler (Semaver Kumpanya)

Bir İnfazın Portresi (Semaver Kumpanya)

Kızılcık Şerbeti Umut kimdir, kim oynuyor?
Kızılcık Şerbeti Umut - Serkan Tınaz

 

Titus Andronicus (Semaver Kumpanya)

Anadolu Ekspresi

Aşık (Açık Sahne)

Suretsizler (Açık Sahne)

Doğal Seçilim Yoluyla Türlerin Kökeni ya da Hayat Kavgasında Avantajlı Irkların Korunumu Üzerine (Açık Sahne)

Çirkin Ördek Yavrusu Müzikali (Zorlu Çocuk Tiyatrosu)


 

Yorumlar