Nursema Kızılcık Şerbeti kimdir? Kızılcık Şerbeti Nursema'yı kim oynuyor?

Kızılcık Şerbeti "Nursema" karakterini canlandıran oyununun gerçek adının ne olduğunu merak eden seyirciler, Kızılcık Şerbeti 'Nursema' kimdir şeklinde soruyor. "Kızılcık Şerbeti" dizisinde ne dikkat çeken sıradışı karakterlerden biri de Nursema'dır. Fatih'in ablasıdır.

Google Haberlere Abone ol
Nursema Kızılcık Şerbeti Nursema kimdir?

Nursema Kızılcık Şerbeti Nursema kimdir, kim oynuyor, daha önce hangi dizilerde oynadı. Dizide, "Fatih" karakterinin ablası rolünü canlandıran "Nursema"nın kim olduğu, canlandıran oyuncun gerçek adı merak ediliyor. Dizide muhafazakar ailenin Amerikan üniversitelerinde okumuş, yüksek lisans ve doktorasını yapmış okumuş ancak herhangi bir işte çalışma ihtiyacı hissetmemiş kızıdır Nursema.  Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserlerinden derlenen bir başka dizi olan "Kızılcık Şerbeti"nde İstanbul'da yaşayan, iki farklı kültürle yetişmiş ve büyümüş "Fatih" ile "Doğa" karakterlerinin hayatı ile onların ailelerinin hikayelerini konu alıyor. 'Kızılcık Şerbeti Nursema' kimdir?

NURSEMA KIZILCIK ŞERBETİ NURSEMA KİMDİR?

Türkiye toplumunun iki farklı kültürünü ilginç bir hikaye ile ekrana getiren "Kızılcık Şerbeti" isimli dizinin karakterlerinin her birinin ayrı bir özelliği bulunuyor.

Karakterler arasında en dikkat çekenlerden biri de "Nursema" oldu. "Nursema", muhafazakar ailenin ABD'de eğitim görmüş, yüksek tahsil yapmış ancak buna rağmen hiçbir işte çalışmayan, evde oturmayı tercih eden büyük kızı rolünde oynuyor. 

Kızılcık Şerbeti 'Nursema' kimdir Nursema karakterini kim oynuyor
Kızılcık Şerbeti 'Nursema' kimdir Nursema karakterini kim oynuyor

 

"Fatih" karakterinin ablası olan "Nursema" diziye göre "bağnaz" bir tiplemeyi canlandırıyor.

Kızılcık Şerbeti 'Nursema' kimdir Nursema karakterini kim oynuyor
Kızılcık Şerbeti 'Nursema' kimdir Nursema karakterini kim oynuyor

 

"Doğa"nın ailesine karşı ön yargılı olan, kendi dünyasından olmayanlara karşı mesafeli bir duruşu bulunan "Nursema" karakterinin biraz abartılı şekilde yansıtıldığı tahmin ediliyor. Çünkü, ABD'de okumuş bir kişinin dünyanın en uçuk kültürüne şahit olduğu aşikarken, İstanbul'da mini etek giyen birisini yargılaması biraz çelişkili görünüyor. 

Nursema, dizide iki kültürün en uç noktalarından birini temsil ediyor. Görüşü ve düşünceleri karşı tarafından tam tersi ve aksi yönde olduğu için çatışmanın çıktığı onadk noktası oluyor. 

"Nursema" karakterini Ceren Yalazoğlu Karakoç canlandırıyor. Ceren Yalazoğlu Karakoç kimdir?

CEREN YALAZOĞLU KARAKOÇ KİMDİR?

1984 yılında Ankara'da dünyaya gelen Ceren Yalazoğlu Karakoç, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları Bölümü'nde eğitimini tamamladı.

Kızılcık Şerbeti 'Nursema' kimdir
Kızılcık Şerbeti 'Nursema'  - Ceren Yalazoğlu Karakoç

 

Televizyonda Beni Affet, Maria ile Mustafa ve Akıncı dizileriyle seyirciyle buluşan oyuncu tiyatroda Terapi Ötesi oyunu ile sahneye çıktı.

Ceren Yalazoğlu Karakoç Beni Affet dizisinde hayat verdiği Kader karakteri ile tanınmış ve sevilmiştir.

Ceren Yalazoğlu Karakoç 167 cm boyunda ve 56 kg ağırlığındadır. Ceren Yalazoğlu ilk olarak Unutma Beni dizisinde yer almıştır. Son yer aldığı dizi ise Maria İle Mustafa dizisi olmuştur.

Ceren Yalazoğlu şimdilerde, Show Tv'de başlayan İçimizden Biri dizisinde Htun karakterini canlandırmaktadır.

Yalazoğlu, 2013 yılında kendisi gibi oyuncu Osman Karakoç ile evlenmiştir.

Kızılcık Şerbeti Nursema karakterinin yanında Çimen karakteri de dikkat çeken isimlerdendir:

 

Yorumlar