Feyza Civelek neden peruk takıyor? Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı neden peruk takıyor, kanser hastası mı?

Kızılcık Şerbeti Nilay neden peruk takıyor? Sorusu gündemde. Hayranları ünlü oyuncunun peruk takmasındaki sırrın peşine düşmüş gibi görünüyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Nilay neden peruk takıyor? Kanser hastası olduğu doğru mu? Feyza Civelek Kızılcık Şerbeti Nilay hasta mı?

Google Haberlere Abone ol
Feyza Civelek neden peruk takıyor?

Feyza Civelek Kızılcık Şerbeti Nilay hasta mı, peruk takmasının özel bir nedeni var mı veya Kızılcık Şerbeti Nilay neden peruk takıyor, peruk mu, protez saçmı takıyor soruları son günlerde hayranlarınca merakla soruluyor. Kızılcık Şerbeti Nilay peruk takma olayıyla bu aralar gündemde. Zaten saçları gür olan ünlü oyuncunun yine de buna rağmen peruk taktığı iddiaları seyircinin kafasını karıştırdı. 

FEYZA CİVELEK NEDEN PERUK TAKIYOR?

Ünlü oyuncuyu yakından takip eden ve önceki halini iyi bilen oyuncular son dönemlerde görüntüsündeki değişikliği anında fark etmiş görünüyor. Civelek'in Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı Nilay karakterini oynarken peruk taktığı görülüyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Nilay neden peruk takıyor? Kanser hastası olduğu doğru mu? Feyza Civelek Kızılcık Şerbeti Nilay hasta mı?

Kızılcık Şerbeti'nde evin büyük gelini Nilay, yeni gelinle iyi anlaşamamasının yanında kötü bir huya sahip olmasıyla da ünlüdür. Davranışları ve kişiliği dizinin senaryosu gereğince itici bir karakterdir. Aslında dizinin senaristleri tarafından Ünal ailesinin bütün bireylerini itici, sevilmeyen, kendilerini sevmeyen karakterlerden oluşturması da ayrıca konuşulması gereken bir konu. Zira, dizide Nursema isimli karakter hem ABD'de İngilizce eğitim görmüş, dünyayı gezip dolaşmış hem de saf, köylü ve hiçbir şeyden anlamayan, yobaz bir tipleme şeklinde gösterilerek senaryo kendi içerisinde bir çelişkiyi yaşıyor. Neyse konumuz şimdilik Nursema değil Nilay. Feyza Civelek neden peruk takıyor? Feyza Civelek Kızılcık Şerbeti Nilay peruk mu takıyor?

KIZILCIK ŞERBETİ NİLAY NEDEN PERUK TAKIYOR? 

Feyza Civelek'i daha yakından takip eden hayranları ünlü oyuncunun saçlarıyla başının belada olduğunu bilir. 

Instagram hesabını yakından takip edenler, ünlü oyuncunu daha önceki resimlerinde sık sık saçları nedeniyle eleştiri aldığı biliniyor.

Feyza Civelek neden peruk takıyor
Feyza Civelek'in peruksuz hali

 

Saçlarının sürekli yağlıymış gibi görünmesi ve son dönemlerde önlerinin iyice açılması dikkatlerden kaçmamıştı. 

Civelek'in bu eleştirilerden ve saçlarının seyrek görünmesinden duyduğu rahatsızlık üzerine peruk takmaya başladığı tahmin ediliyor. 

Feyza Civelek neden peruk takıyor
Feyza Civelek neden peruk takıyor

 

Bazı hayranları ünlü oyuncunun bir hastalığı falan yakalandığı düşüncesinden endişe ederken; bu konuda henüz bir açıklama veya ipucu gelmedi. 

Feyza Civelek neden peruk takıyor?
Feyza Civelek, çok sevdiği annesiyle doğum günü kutlamasında

 

PERUK TAKMASININ İKİ İHTİMALİ VAR

Feyza Civelek'in peruk takmasının iki muhtemel nedeni var. Bunlar:

1- Feyza Civelek, saçlarının seyrelmesi ve takipçilerinden Instagram üzerinden aldığı insafsızca yorumlar sonrasında peruk takmaya karar verdi.

2 - Feyza Civelek son dönemlerde takipçilerin ağır ve acımasız eleştirileri nedeniyle hastalandı, hastalığı ağır bir kanser hastalığına dönüştü ve tedavis sürecinde saçları dökülmeye başladı. 


 

Yorumlar