Kızılcık Şerbeti Pembe öldü mü? Sibel Taşçıoğlu depremde öldü iddiası nedir?

Kızılcık Şerbeti Pembe karakterini canlandıran Sibel Taşçıoğlu'nun ölüp ölmediği, diziden ayrılıp ayrılmadığı konuları bu aralar merakla soruluyor. Peki, Kızılcık Şerbeti Pembe öldü mü?

Google Haberlere Abone ol
Kızılcık Şerbeti Pembe öldü mü?

Kızılcık Şerbeti Pembe öldü mü, Pembe karakterini canlandıran Sibel Taşçıoğlu diziden ayrıldı mı, son durum nedir soruları dizinin hayranlarınca merakla soruluyor. Show TV'de yayınlanan son dönemlerin en çok konuşulan dizilerinden "Kızılcık Şerbeti"nde oynayan "Pembe" karakterinin akıbeti seyirci tarafından merak konusu oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti Pembe öldü mü?

KIZILCIK ŞERBETİ PEMBE ÖLDÜ MÜ?

Sibel Taşçıoğlu'nun Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybettiği iddia edildi. Taşçıoğlu'nun öldüğüne yönelik iddialar sosyal medyada kısa süre içerisinde hızla yayıldı. Peki, işin aslı nedir? Sibel Taşçıoğlu'nun yani Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe karakterinin öldüğü yönündeki iddialar asılsızdır.

Kızılcık Şerbeti Pembe öldü mü
Kızılcık Şerbeti Pembe öldü mü

 

Hem dizideki Pembe karakteri hem de onu canlandıran Sibel Taşçıoğlu henüz ölmedi, ikisi de hayatta yaşamaya devam ediyorlar. 

SİBEL TAŞÇIOĞLU BİYOGRAFİSİ

ibel Taşçıoğlu 28 Temmuz 1976 tarihinde Bursa'da dünyaya geldi. 

Taşçıoğlu oyunculuğuyla öne çıksa da aynı zamanda bir seslendirme sanatçısıdır.

Kızılcık Şerbeti Pembe öldü mü
Kızılcık Şerbeti Pembe öldü mü

 

Türkiye onu son dönemlerde en çok "Bir Zamanlar Çukurova" dizisiyle görse de birçok dizide ve filmde rol aldığı biliniyor. x

1995 yılında Bursa Devlet Tiyatrosunda 'Tılsım' adlı çocuk oyununda oynadı.

1997 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı.

2000 - 2003 yılları arasında Tiyatro Fora'da Yan Etkili Konuşmalar, Tekrar Çal Sam, Apaçık adlı oyunlarda oynadı. 2007 yılında Kenter Tiyatrosu'nda Anna Karenina oyununda rol aldı.

1998'den bu yana Rus Gelin adlı ilk sinema filminde ve Kırık Ayna, Mühürlü Güller, Yadigar, Ekmek Teknesi, Gözyaşı Çetesi, Gönül Salıncağı, Serçe ve Pulsar adlı TV dizilerinde rol aldı.

Aynı zamanda animasyon filmlerde seslendirme yapmaktadır.

Taşçıoğlu, Medcezir adlı televizyon dizisinde Nevin karakterini canlandırmıştır.

Taşçıoğlu, Murat Kolçak Köstendil ile evlidir.


 

Yorumlar