Kısıtlama öncesi son ve kesin uyarı geldi

Kısıtlamaya saatler kala İstanbul Valiliğinden kesin ve net uyarılar geldi. Vali Yerlikaya, yanında muafiyet belgesi olmayanlara kesinlikle işlem uygulanacağını, hiçbir şekilde taviz verilmeyeceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Kısıtlama öncesi son ve kesin uyarı geldi

 İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, bugün saat 19.00'da başlayacak tam kapanma öncesinde denetimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbul'da 19 bin 164 personelin görev alacağını söyleyen Yerlikaya, "Muafiyet belgeleri titizlikle incelenecek ve gerekli şartları taşımayanlara kesinlikle işlem yapılacaktır" dedi.

Vali Yerlikaya, tam kapanma döneminde şehir içinde 21'i jandarma, 284'ü emniyet noktası ve şehir giriş çıkışlarında 4'ü ortak, 9'u jandarma, 17'si emniyet olmak üzere toplam 335 noktada 408 jandarma ve 2905 polisin sürekli görev alacağını söyledi.

Denetimlerin karada olduğu gibi denizde de aralıksız devam edeceğini aktaran Vali Yerlikaya, 6 sahil güvenlik unsurunun 54 personel ile 7 gün 24 saat görev yapacağını belirtti.

Tam kapanmada İstanbul'da görev alacak personel sayısını da açıklayan Yerlikaya, 1783 jandarma, 17 bin 254 polis, 127 sahil güvenlik olmak üzere toplamda 19 bin 164 personelin görev başında olacaklarını belirtti.

Yerlikaya, "Muafiyet belgeleri titizlikle incelenecek ve gerekli şartları taşımayanlara KESİNLİKLE işlem yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

 


 

Yorumlar