Kırmızı Oda son bölüm izle canlı Kırmızı Oda 55. Bölüm full tek parça izle

Kırmızı Oda son bölüm izle canlı Kırmızı Oda 55. Bölüm full tek parça izle 10 Aralık 2021 Cuma günü yeni oyuncularının da dahil olduğu bölümlerle seyircinin karşısına çıkıyor. Yeni sezona bu akşam başlayan dizide yeni birçok oyuncu var. Eski oyuncuların birçoğu artık dizide yer almıyor.

Kırmızı Oda son bölüm izle canlı Kırmızı Oda 55. Bölüm full tek parça izle? Kırmızı Oda son bölüm ya da 55. Bölüm yeni karakterleri ve hikayeleriyle 10 Aralık 2021 Cuma akşamı TV8 kanalında hayranlarıyla buluşuyor. Kırmızı Oda yeni bölümü yeni oyuncuların da dahil olmasıyla sezonu açıyor. Geçen sezon Sadi karakteriyle sezona damga vuran dizinin yeni sezona da iddialı başlaması bekleniyor. Erkan Petekkaya'nın oynadığı geçen sezonki bölümler reytinglerde zirveden inmemişti. 10 Aralık 2021 Cuma akşamı yayınlanan son bölüm yine birbirinden hüzünlü hikayelerle doluydu. 

KIRMIZI ODA 54. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Kırmızı Oda'nın geçen hafta yayınlanan son bölümü şöyle: 

KIRMIZI ODA SON BÖLÜM 43. BÖLÜM FULL İZLE

Yeni bölüm bu akşam hayranlarının karşısına çıkıyor.

Geçen sezon finali bölümü şöyleydi:

GEÇEN SEZON YAŞANANLAR

Zafer ile Nihal'in trajik hayat hikayelerinin de ekrana geleceği bu haftaki bölümde Sadi hayatının en zorlu dönemlerini anlatacak. Sadi'nin çocukluğunda yaşadıklarını gözyaşları içerisinde anlattığı bütün bölümler reyting rekorları kırıyor. Gerçek bir hayat hikayesinden alınan Sadi'nin hikayesinde sokakların acımasızlığı, insanların vicdansızlığı gözler önüne serilirken; sokakların acımasızlığına rağmen yufka yürekli kalabilmiş Sadi'nin hayatı ibretlerle dolu şekilde ekrana taşınıyor. 

Çocukluk hayatında yaşanan travmaların insanların hayatını nasıl yaşanmaz hale getirdiği ise somut bir şekilde ortaya konuyor. Kırmızı Oda son bölümü canlı izlemek için haberin altındaki linki kullanabilirsiniz.

Kırmızı Oda Son Bölüm İzle 32. Bölüm Tek Parça
Kırmızı Oda'nın fenomen karakteri Delikanlı Sadi

 

KIRMIZI ODA 41. BÖLÜM FULL İZLE 

Kırmızı Oda'nın 11 Haziran Cuma günü yayınlanan bölümü şöyle:

KIRMIZI ODA 40. BÖLÜM FULL İZLE

Kırmızı Oda dizisinin 4 Mayıs Cuma günü yayınlanan son bölümü şöyle:

KIRMIZI ODA 39. BÖLÜM FULL İZLE 

Kırmızı Oda dizisinin 28 Mayıs Cuma günü yayınlanan son bölümü şöyleydi:

KIRMIZI ODA 38. BÖLÜM FULL İZLE

Kırmızı dizisinin 21 Mayıs Cuma günü yayınlanan bölümü:

KIRMIZI ODA 37. BÖLÜM FULLİ İZLE 

Kırmızı Oda dizisinin 14 Mayıs günü yayınlanan bölümü şöyle:

KIRMIZI ODA 36. BÖLÜM FULL İZLE

Kırmızı Oda'nın 7 Mayıs Cuma günü yayınlanan son bölümü şöyle:

KIRMIZI ODA 35. BÖLÜM'DEN SAHNELER

Delikanlı Sadi'nin hayatının dönüm noktalarından biri: 

KIRMIZI ODA 34. BÖLÜM FULL İZLE 

Kırmızı Oda 23 Nisan 2021 Cuma günü yayınlanan 34. Bölümü şöyle:

KIRMIZI ODA 33. BÖLÜM FULL İZLE 

KIRMIZI ODA 32. BÖLÜM (9 NİSAN 2021 CUMA GÜNKÜ BÖLÜM)

KIRMIZI ODA 31. BÖLÜM FULL İZLE 

KIRMIZI ODA 30. BÖLÜM FULL İZLE

Sadi'nin hikayesinin yeni bölüme de damgasını vurması beklenirken; yeni karakterler de diziye dahil oluyor. Yeni karakterleri ünlü isimler canlandırıyor. Yeni bölümde Nazlı üzerindeki kara bulutları dağıtarak özgürlüğüne kavuşurken; Kumru da hayatı için dönüm noktası sayılabilecek adımlar atıyor.

Kırmızı Oda Son Bölüm İzle 27. Bölüm Tek Parça

KIRMIZI ODA 28. BÖLÜM FULL İZLE

Sadi'nin çocukluğu, Nazlı ile Raci'nin hayatında yaşananların altında yatan asıl nedenler ve Kumru'nun annesine olan öfkesi... Kumru, Sadi ve Nazlı'nın hayat hikayelerinin anlatıldığı yeni bölümde bu üç ismin de çocukluğunda yaşadıkları travmalar ekrana getiriliyor.

KIRMIZI ODA 27. BÖLÜM FULL TEK PARÇA

KIRMIZI ODA 26. BÖLÜM FULL İZLE

Kumru'nun hayatını altüst eden olayların ekrana geleceği bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Sadi'nin geçmişindeki karanlık noktalar, Nazlı'nın Raci'ye olan ilgisinin altındaki çocukluk kaynaklı sorunlar ve Raci'nin de kendi çocukluğundaki travmalar hakkında yeni gelişmeler yaşanacak. Diziyi canlı izlemek için alttaki linki takip edebilirsiniz

KIRMIZI ODA 25. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Nazlı ile Raci'nin çocukluklaına doğru yolculuk yapan doktor hanım yeni detaylar buluyor. Öte yandan Delikanlı Sadi'nin de acılarla dolu hayatından yeni kesitler ekrana geliyor.

KIRMIZI ODA 24. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Dizinin yeni bölümüne Delikanlı Sadi'nin çocukluğunda yaşadığı travmalar damgasını vurdu. Babası tarafından annesinin öldürüldüğü ortaya çıkan Sadi'nin hayatındaki ağır travmalar doktor hanımı da etkiliyor. Öte yandan, Nazlı'nın Raci gibi birine neden bu derece takıntılı olduğuna yönelik ipuçları da yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

KIRMIZI ODA 23. BÖLÜM FULL TEK PARÇA

Nazlı ile Recai'nin hikayesinin de dahil olduğu yeni bölüm yeni karakterlerle başlıyor. Delikanlı Sadi'nin dahil olduğu önceki bölümden sonra bugünkü yeni bölümde de yeni karakterler dahil oluyor. Boncuk ile ilgili yeni gelişmeler söz konusu. Öte yandan Kumru'nun geçmişinde daha derinlere doğru seyir de sürüyor.

KIRMIZI ODA 22. BÖLÜM FULL İZLE 

Dizinin yeni bölümünde önemli gelişmeler yaşanacak. Örneğin Boncuk karakteri bu bölüm itibariyle artık olmayacak; ancak Delikanlı Sadi isimli yeni bir isim diziye dahil olacak. 

KIRMIZI ODA 21. FULL BÖLÜM İZLE

Yeni bölümde bir kez daha Boncuk ve Kumru'nun felaketlerle dolu hayat hikayeleri ekrana getiriliyor. Ermiş Dedeleri kaybeden Boncuk'un Hollanda'dan tanıdığı Can'ın da aslında hayal olduğu ortaya çıkıyor. Bu durum Boncuk'ta olduğu gibi seyircide de büyük bir şok yaşatıyor. 

KIRMIZI ODA 19. BÖLÜM FULL İZLE 

Kumru ve Boncuk'un başına gelen felaketlere yer verilen 19. Bölüm. Dizinin dün akşam yayınlanan son bölümünde Boncuk ile Kumru'nun hayatlarını alt üst eden hikayelere yer verildi. Kumru, başına gelen iğenç olayları ilk kez anlattı.

KIRMIZI ODA 18. FULL BÖLÜM İZLE

Yeni karakterlerin dahil olduğu bu yeni bölümde Selvi ilk kez kabuğunu kırarak komşusunun kapısını çalıyor. Komşusu Aylin hanım, yıllar önce en son evinde gördüğü Selvi'yi kapısında görünce çok şaşırdı.

 

Gerçek hayat hikayelerinin kurgulanarak sahnelendiği dizide her hafta farklı insan hikayeleri işleniyor. 

KIRMIZI ODA 16. BÖLÜM FULL İZLE

KIRMIZI ODA 15. BÖLÜM FULL İZLE

KIRMIZI ODA 14. BÖLÜM FULL İZLE

KIRMIZI ODA 13. BÖLÜM FULL TEK PARÇA

KIRMIZI ODA 12. BÖLÜM FULL İZLE 

KIRMIZI ODA 11. BÖLÜM İZLE

KIRMIZI ODA 10. BÖLÜM FULL İZLE

KIRMIZI ODA 9. BÖLÜM FULL İZLE