Kırmızı Oda Kumru gerçekte kimdir?

Kırmızı Oda Kumru karakterini canlandıran oyuncu gerçekte kim olduğu merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Kırmızı Oda Kumru gerçekte kimdir?

Kırmızı Oda dizisinde Kumru karakterini canlandıran oyuncunun kim ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor. İşte Kırmızı Oda Kumru hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Binnur Kaya'nın boşrolünde oynadığı dizinin her bölümünde yeni hayatlar ve hikayeleri ekrana taşınıyor. Dizinin senaryosuna göre Kumru, evli ve birçok annesi genç bir kadındır. Bir gün  bir kafetaryada eline geçirdiği satırla adamın birine saldırır. Kumru'nun bütün hikayesi ve sırrı bu adamla ilgili.

Kumru, memleketinden aşık olduğu adamla İstanbul'a kaçmış. Kumarbaz, kötü alışkanlıkları olan sevgilisi onu İstanbul'da hiç ummadığı yollara düşürüyor. Önce misafir olarak gittikleri sevgilisinin arkadaşı tarafından tacize uğruyor; daha sonra ise sevgilisi tarafından zengin bir iş adamına satılıyor. 

Kumar borcu yüzünden Kumru'yu zengin bir adama satan ve Kumru'nun bu adam tarafından tecavüze uğramasına neden olan sevgilisi ortadan kayboluyor. Kumru ise bulduğu yeni bir erkekle yeni bir hayat kuruyor. Mutlu bir evliliği, bir kız çocuğu olan Kumru'nun hayatı eski sevgilisini bir lokantada görünceye kadar sürüyor. Hayatını karartan adamı görür görmez onu öldürme girişiminde bulunan Kumru, o günden sonra bir daha da kendine gelemiyor. Peki, Kırmızı Oda Kumru karakterini canlandıran oyuncu kim? 

Kırmızı Oda dizisinde Kumru karakterini canlandıran oyuncu Aslıhan Gürbüz'dür. Peki, Aslıhan Gürbüz kimdir? İşte biyografisi: 

Türkiye Aslıhan Gürbüz'ü "Yahşi Cazibe" dizisinde oynadığı başrol karakterinden hatırlıyor.

Aslıhan Gürbüz Yaşhi Cazibe dizisinde.

 

Aslıhan Gürbüz, 16 Şubat 1983 tarihinde Çanakkale ilinde dünyaya geldi. O henüz beş yaşındayken ailesi İstanbul'a oradan da Bursa'ya taşındı. İlk, orta ve lise eğitimini Bursa'da, üniversiteyi ise Konya'da tamamladı. 

Bursa’nın İnegöl İlçesinde Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulu'nda okudu. Meslek lisesinde Bilgisayarlı Muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Kanal D ekranlarında 2009 yılında yayınlanan, Bir Bulut Olsam dizisinde rol aldı.Bir zamanlar yayınlanmakta olan Yahşi Cazibe dizisinde Azerbaycanlı karakter "Cazibe"yi canlandırdı. Zeytin Tepesi dizisinde "Deniz", Muhteşem Yüzyıl: Kösem'de ise "Halime Sultan" karakterlerini canlandırmıştır.

Kırmızı Oda Kumru kimdir?

 

Temmuz 2011'de oyuncu Kerem Kupacı ile evlenen Aslıhan Gürbüz 2014'te ayrıldı.

Öte yandan ünlü oyuncu Gürbüz, uzun süredir kendini doğa hayatına adamıştı.

Aslıhan Gürbüz uzun süredir televizyon ekranlarında görünmeyen ve Ege'de bir kasabaya yerleşen ünlülerden biridir.

Gürbüz, son olarak ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinde ‘Merve’ karakterini canlandırmıştı.

KUMRU'NUN HAYATININ MAHFOLDUĞU GECE

 

Yorumlar