Kırmızı Oda Sekreter Tuna kim?

Kırmızı Oda sekreter Tuna kim, kaç yaşınada? Dizide sekreter rolünde oynayan oyuncunun gerçek adının ne olduğu, hangi oyuncunun Tuna karakterini canlandırdığı merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Kırmızı Oda Sekreter Tuna kim?

Kırmızı Oda Tuna kim, gerçek adı nedir? Dizide sekreter Tuna karakterini canlandıran oyuncunun gerçekte kim olduğu merak ediliyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hikayelerden derlediği romanından uyarlanan dizide sekreter Tuna da psikiyatri kliniğinin demirbaşlarından biridir. Doktor hanımın en büyük destekçisi ve yardımcısı konumundaki sekreter Tuna hanım aynı zamanda gelen hastaların da en büyük destekçilerinden biridir. 

Doktor hanımın aynı zamanda dert ortağı da olan Kırmızı Oda'daki sekreter bu özelliğiyle hem doktora hem hastalara çok büyük yardımları dokunan biridir. Sekreter Tuna'yı canlandıran oyuncunun gerçek kimliği de yine seyirciler tarafından merak ediliyor. Kırmızı Oda sekreter karakterini Gülçin Kültür Şahin canlandırıyor. Peki, Gülçin Kültür Şahin kimdir? İşte biyografisi:

Aslen Kırıklale'li olan Gülçin Kültür Şahin Bilkent Üniversitesi Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü mezunudur. Son olarak “Gülperi” dizisinde Kader rolüne hayat veren oyuncu, “Kelebekler” adlı sinema filmindeki oyunculuğu ile de adından söz ettirmiştir.

Oyuncu bu filmdeki performansı ile Ankara Film Festivali’nde en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü aldı.“Sibel” adlı sinema filminde rol almış olan oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Gıda Mühendisliğinden mezun olduktan sonra oyunculuk üzerine eğitim almaya karar vermiş ve Bilkent Üniversitesinden mezun olmuştur.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği üzerine master yapan oyuncu Bilkentte oyunculuk üzerine doktorasını tamamlamıştır. ODTÜ’de araştırma görevlisi olarak bir süre çalışan oyuncu Bilkent Çocuk Tiyatrosunda eğitmen olarak çalışmıştır.

Kırmızı Oda Sekreter kim?

Gülçin Kültür Şahin Dizileri ve Filmleri (Kırmızı Oda Tuna)

Kırmızı Oda (Tuna) – 2020

7. Koğuştaki Mucize (Hatice) – 2019

Kelebekler (Hatice) – 2018

Sibel (Feride) – 2018

Gülperi (Kader) – 2018 / 2019

Yorumlar