Kırık Hayatlar neden yok, Kırıklar Hayatlar final mi yaptı, neden yayınlanmıyor, bitti mi?

Kırık Hayatlar Neden Yok, Kırık Hayatlar dizisi Kanal D yayın akışında yok mu, final mi yaptı, artık yayınlanmayacak mı? Gündüz kuşağı dizileri arasında yer alan dizinin dün ve bugün ekranlara gelmemesi şaşırttı.

Google Haberlere Abone ol
Kırık Hayatlar neden yok, Kırıklar Hayatlar final?

Kırık Hayatlar Neden Yok, Kırık Hayatlar dizisi final mi yaptı, neden yayın akışında yok? 

Kanal D'de hafta içi her gün 11.00'de başlayan Kırık Hayatlar dizisi bu hafta yayın saati geldiğinde yayınlanmadı.

Daha sonra Kanal D yayın akışını kontrol eden izleyiciler dizinin akıştan çıkarıldığını görünce şaşırdı.

Hal böyle oluncu seyirciler de Kırık Hayatlar Neden Yok, Final kararı mı aldı diye sormaya başladı? 

Kırık Hayatlar Neden Yok, Kırık Hayatlar Final Mi Yaptı, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kırık Hayatlar Neden Yok, Kırık Hayatlar Final Mi Yaptı, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

 

Kırık Hayatlar, Kanal D'nin yayın akışında yer almadı. Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz'ın paylaştığı, yapımını Nöbetçi Yapım'ın, yapımcılığını ise Berna Akpınar ile Metin Namlısesli'nin üstlendiği ''Kırık Hayatlar'', hafta içi her gün Kanal D ekranlarına geliyor. Bugün yayın akışında yer almaya Kırık Hayatlar dizisinin hayranları arama motorlarına yöneldi. Peki Kırık Hayatlar dizisi bitti mi, final mi yaptı? Kırık Hayatlar 23. bölüm ne zaman?

KIRIK HAYATLAR BİTTİ Mİ, BUGÜN NEDEN YOK?

İki gencin aşkları için neleri göze alabileceğini, bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceğini ve Kocabey malikanesinde sırların ortaya çıkması ile birlikte aileler arasında yaşanacak büyük hesaplaşmaları ekranlara taşıyan Kırık Hayatlar dizisi, ekranlara kısa bir süre ara verdi. Sevilen dizi Kırık Hayatlar'ın 23. bölümü bugün yayınlanmayacak.

Kırık Hayatlar Neden Yok, Kırık Hayatlar Final Mi Yaptı, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
Kırık Hayatlar Neden Yok

 

KIRIK HAYATLAR 23. BÖLÜM NE ZAMAN?

Kanal D'nin sevilen dizisi Kırık Hayatlar'ın 23. bölümü, 27 Eylül Pazartesi günü saat 11.00'de Kanal D'de ekranlara gelecek.

KIRIK HAYATLAR 23. BÖLÜM FRAGMANI!

Kırık Hayatlar 23. bölüm fragmanında; Deniz ve Çınar, birbirlerine iyice bağlanıyor. Fehmi, Deniz'in kendi şirketlerinde çalışmasını isterken Çınar ise Deniz'le yaptığı sahte evlilikten sıkıldığını itiraf ediyor. Deniz ve Çınar'ın birbirlerine bağlanmaları ise ilişkilerinin ilerlemesini sağlıyor.

Kırık Hayatlar Neden Yok, Kırık Hayatlar Final Mi Yaptı, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
Kırık Hayatlar

 

KIRIK HAYATLAR DİZİSİ OYUNCULARI

Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı dizisinin oyuncu kadrosunda Mine Çayıroğlu, Burcu Almeman, Atsız Karaduman, Murat Onuk, Arbnora Ademaj, Zafer Öztürk, Erdi Ünver, Hatice İrkin, Yeşim Çelebi, Sedat Berke Özkök, İbrahim Coşkun, Özlem Fidan Kamalıoğlu, Uğurhan Tekin, Mustafa Bademoğlu, Felicia Sağnak, Serdar Kamalıoğlu, Mesude Tosun Türkmen, Oğuz Edis, Ümit Ufuk Tosun, Sabriye Günüç, Bengi Ceren Uluğ, Özlem Öztürk bulunuyor.

Kırık Hayatlar dizisinin yönetmen koltuğunda Bekir Dadaş ile İlknur Uğuz Arslan’ın oturuyor. Dizinin öyküsünü Pınar Ordu, İbrahim Güler, Melek Ordu’nun yazarken, senaryoyu ise Yaşar Aksu ve Nilüfer Yenidoğan Özmekik kaleme alıyor.

KIRIK HAYATLAR DİZİSİ KONUSU

Kırık Hayatlar iki gencin aşkları için neleri göze alabileceğini, bir annenin güç için her şeyi nasıl arkada bırakabileceğini ve Kocabey malikanesinde sırların ortaya çıkması ile birlikte aileler arasında yaşanacak büyük hesaplaşmaları ekranlara taşıyacak.


 

Yorumlar