Kılıçdaroğlu aşı konusunda karar değiştirdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu başta olmak üzere bütün siyasi parti liderlerini aşı olmaya davet etti. Davete Kılıçdaroğlu'ndan önce, "Tamam, yapacağım" cevabı geldi. Ancak daha sonra bilinmeyen bir sebeple, "Sıramı bekleyeceğim" diyerek vazgeçti.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu aşı konusunda karar değiştirdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs aşısı ile ilgili çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor. 

Bakan Koca, önce kendisi aşı oldu, sonra da Cumurbaşkanı Erdoğan'ın aşı olması için gerekli çalışmaları yürüttü. 

Koca son olarak bütün siyasi partilerin liderlerini aşı olmaya davet etti. 

Bakan Koca dün yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı aşı olmayı teşvik programı kapsamında mecliste temsil edilen tüm siyasi parti genel başkanlarını, Anayasa Mahkemesi Başkanımızı ve Meclis Başkanımızı arayarak aşı olmaya davet ettim. Kendilerine gösterdikleri nezaket için teşekkür ediyorum." demişti.

Kılıçdaroğlu önce yaptığı açıklamada, "Sayın Koca beni aradı. Gerekirse kendisi de refakat edecek. Ben de aşı olacağım" demişti; ancak daha sonra bu kararını değiştirdi.

Sabah saatlerinde katıldığı radyo programında, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın aşı için tüm siyasi parti liderlerine çağrı yaptığı hatırlatılarak, ne zaman aşı olacağı sorulan Kılıçdaroğlu, "Dün akşam Sayın Sağlık Bakanı aradı, aşı olmak için çağrıda bulundu. Tabii dedim. Hekimler aşı olmamızı istiyorlar, biz de doğal olarak aşı oluruz. 'Ben de gerekirse refakat ederim' dedi. Ben de aşı olacağım" diye konuşmuştu.

Planlamayı ne zamana yaptığı sorulan Kılıçdaroğlu, "Henüz karar vermedim ama bugün yarın olacak." ifadesini kullandı. "Kameralar olacak mı?" denmesi üzerine de Kılıçdaroğlu, "Bence kameraya çok fazla gerek yok, zaten aşı olacağız" açıklamasında bulunmuştu.

Kılıçdaroğlu daha sonra, CHP'nin "Sen Varsan Biz Varız" programında yaptığı konuşmada, "Aşı için davet geldi, Sayın bakan aradı. Ben de vatandaş Kemal Kılıçdaroğlu olarak sıramı bekleyeceğim. Önce sağlık çalışanlarının aşı olması lazım" dedi.


 GÜZİDE YENİ LÜKS EVİNİN KAPILARINI AÇTI

 

Yorumlar