Kibarlığı ile gündem olan Burhan Amca taburcu oldu

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, zabıta ekiplerine sipariş verirken nazik tavırları ve konuşmasıyla Türkiye'nin gündemine gelen Burhan Amca, hastaneye kaldırılmıştı. Tedavisi tamamlanan Burhan Amca taburcu oldu.

Google Haberlere Abone ol

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, zabıta ekiplerine sipariş verirken konuşmasıyla dikkat çeken ve Mersin'deki kızının yanına gelen 77 yaşındaki Burhan Kılıçkını, ayağındaki yara nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Kızının evinde tedavisi devam eden Kılıçkını, yetkililerden yardım istedi.

Taşbaşı Mahallesi’ndeki evinde ihtiyaçlarının karşılanması için kapısına gelen zabıta ekiplerine verdiği sipariş sırasında kibar tavırları ile dikkatleri çeken ve sosyal medyada beğeni toplayan Burhan Kılıçkını, kızı Deniz Öztaş'ın (33) Mersin'deki evine geldi. Ayağında bulunan yara nedeniyle tedavi için hastaneye kaldırılan Kılıçkını, özel bir hastanede Kardiyovasküler Cerrahi Doktoru Doç. Dr. Mehmet Kerem Karaca tarafından tedavi edildi. Kılıçkını'nın buradaki ilk kontrolünün ardından hastaneye yatışına karar verildi.

Burhan Amca

 

Yorumlar