Keziban Eryılmaz ne oldu, öldü mü, yaşıyor mu?

Kezban Eryılmaz, ilk olarak ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelmişti. Peki, Eryılmaz'ın akıbeti ne oldu, bulundu mu?

Google Haberlere Abone ol
Keziban Eryılmaz ne oldu, öldü mü?

Kezban Eryılmaz olayı ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan yakınları tarafından gündeme getirildi. Yakınları, kızlarının bir cinayete kurban gitmiş olabileceğini belirterek olayın aydıntılatılması için Anlı'dan yardım istedi. Peki, son durum nedir? Kezban Eryılmaz öldü mü, bulundu mu, akıbeti nedir?

KEZİBAN ERYILMAZ NE OLDU, ÖLD ÜMÜ?

Aylardır kendisinden haber alınamayan Kezban Eryılmaz'ın ailesi cinayet şüphesiyle Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Müge Anlı ve ekibinden yardım isteyen aile üyelerinin gözleri yaşlıydı. Eski sevgilinin sözleri Kezban'ın ailesini çileden çıkardı. Bir süre önce hapisten çıktığını belirten Coşkun ise Keziban kaybolmadan önce yan yana olduklarını söyledi.

Eski sevgili, "Emniyet benim ifademi aldı. Bilgim yok. Nerede olduğunu bilmiyorum" şeklinde konuştu.Müge Anlı ise "Beraber olduğun insanı, karım diyorsunuz ya… Merak etmedin mi? Karın ya kime kaçmış nereye gitmiş diye insan bakmaz mı?" ifadelerini kullandı.

Kezban Eryılmaz bulundu mu?
Kezban Eryılmaz olayı 

 

Suçlamaların odağındaki adamın cezaevine girme nedenin ise daha önce Kezban'a şiddet uyguladığı ortaya çıktı. 4 çocuk annesinin uzun zamandır ortada olmaması akıllara öldürülmüş olabileceği ihtimalini getirdi. Görgü tanıkları talihsiz kadının sürekli şiddet gördüğünü belirttiler.

GAYRİMEŞRU İLİŞKİ ÜÇGENİ

Şüphelerin odağındaki Coşkun ise, cezaevinde olduğu dönemde Kezban'ın Harun Özdemir ile yasak aşk yaşadığını iddia etti. Kezban Eryılmaz'ın Özdemir'den sürekli para aldığını iddia eden Coşkun, Harun Özdemir'n Kezban'a bir şeyler yapmış olabileceğini ifade etti.

 

Yorumlar