Kayseri'de yarın 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil mi?

Kayseri'de yarın 14 Şubat 2020 Cuma günü okullar tatil edilecek mi edilmeyecek mi diye merak ediliyor. Peki Kayseri'de 14 Şubat 2020 Cuma okullar tatil mi?

Google Haberlere Abone ol
Kayseri'de yarın 14 Şubat 2020 okullar tatil mi?

Kayseri'de 14 Şubat 2020 Cuma günü okullar tatil mi değil mi? Aralıklarla yağan kar yağışının hakim olduğu Kayseri'de günlük hayat da olumsuz etkilendi.

Beyaza bürünen Kayseri'de 14 Şubat 2020 Cuma günü okullar tatil mi değil mi merak ediliyor. Kayseri'de okulların tatil edildiğine dair şu ana kadar herhangi bir açıklama gelmedi. Kayseri Valiliği'nin tatil ile ilgili bir açıklama yapması halinde buradan gerekli bilgiler paylaşılacaktır.

YARIN KAYSERİ'DE OKULLAR TAİL Mİ?

Kar yağışı ve olumsuz hava koşularının etkili olduğu Kayseri için araştırmalarını sürdüren öğrenciler ve veliler Google üzerinden okulların tatil olup olmadığını sorgulmaya devam ediyor. Peki, 13 Şubat 2020 Perşembe günü okullar tatil mi?

Konuyla ilgili Kayseri Valiliği veya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden herhangi bir açıklama gelince burada yer alacak.

KAYSERİ'DE 12 ŞUBAT TATİL EDİLMİŞTİ

Kayseri'nin 6 ilçesinde yoğun kar nedeniyle eğitime yarın ara verildi. Yoğun karın etkili olduğu Develi, Akkışla, Pınarbaşı, Yahyalı, Yeşilhisar ve İncesu ilçelerindeki okulların yarın tatil edildiği bildirildi.  Sarıoğlan ilçesinde ise taşımalı eğitime 1 gün ara verildiği öğrenildi.

KAYSERİ VE İLÇELERİNDE 12 ŞUBAT 2020 HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Yorumlar

Ali Yarın okullar tatil olsun 13 şubat 2020
Defne Kayseride okul tatil olsun 11 şubat
Defne Okullar tatil olsun kayseri
eren perşembe günü okul tağtil
Mehmet efe Hadi be meraktan çatladık istanbulda tatil ankarada tatil bekleniyor her yerde tatil ama tek kayseride yok lütfen kayseri bütün okullar tatil olsun nolur!!