Kasaba Doktoru neden final yapıyor? Açıklama geldi

Kasaba Doktoru dizisi final kararı alarak seyircisini şaşırttı. Daha önce Cuma günleri yayınlanan dizinin Çarşamba gününe alınması da final yapmasının önüne geçemedi.

Google Haberlere Abone ol
Kasaba Doktoru neden final yapıyor? Açıklama geldi

Kasaba Doktoru final kararıyla seyircisine kötü bir sürpriz yaptı. TRT1'de yayınlanan dizilerde genel olarak reyting sorunu yaşanmazken Kasaba Doktoru'nda durumlar değişti. Yabancı bir diziden uyarlama olduğu bilinen dizinin beklenen ilgiyi görmemesi üzerine önce kanal yönetimi sonrasında da yapımcı şirket tarafından final kararı alınmasının isabetli olacağı görüşüne varıldı. 

KASABA DOKTORU NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Kasaba Doktoru dizisi Dr Romantic dizisinden birebir uyarlanma bir yapımdı. Kasaba Doktoru dizisinin uyarlandığı Dr Romantic dizisi toplamda 2 sezon ve 36 bölüm şeklinde planlandı. 

Kasaba Doktoru yapımcısı ARC Film 10 bölümünü birebir Dr Romantic’ten almayı Dr Romantic senaryosu bittiğinde de özgün bir doktor dizisi olarak yoluna devam etmeyi planlıyordu. 

Dizi 32 bölüm sonunda final kararı aldı. 

Kasaba Doktoru dizisinin final kararıyla ilgili olarak dizinin yapımcı şirketinden açıklama geldi.

Dizinin yapımcı şirketi ARC Yapım'dan yapılan açıklamada final kararıyla ilgili olarak, "Dizimiz için 32. bölümde final yapma kararı alınmıştır. Kasaba Doktoru 32. bölümünün yayınlanması ile ekranlardaki gösterimini tamamlayacaktır. Diziinizn çekimlerinde emeği geçen herkese teşekkür eder, esenlikler dileriz" ifadeleri kullanıldı.


 

Yorumlar