Kasaba Doktoru hangi hastanede çekildi, Uluçınar Hastanesi nerede?

Kasaba Doktoru hangi hastanede çekildi, Uluçınar Hastanesi nerede, gerçekte böyle bir hastene var mı yoksa tamamen dizi için yapılmış bir platodan mı oluşuyor?

Google Haberlere Abone ol
Kasaba Doktoru hangi hastanede çekildi, nerede?

Kasaba Doktoru hangi hastanede çekildi, Uluçınar Hastanesi nerede, gerçekte böyle bir hastene var mı yoksa tamamen dizi için yapılmış bir platodan mı oluşuyor soruları dizinin hayranları tarafından merakla soruluyor. 

İstanbul'da büyük bir özel hastanenin tıp fakültesi bölümünden mezun olan idealist genç bir doktor, başarıyla okulunu bitirdikten sonra aynı hastanede işe başlar. Ancak hiç beklemediği gelişmeşelerle karşılaşır ve hayatı alt üst olur. Henüz göreve başladığı ve yeni aşklara yelken açtığı hastaden sürgün edilerek aynı hastanenin Anadolu'daki küçük bir şubesine sürgün edilir. Burada ise kendisi gibi idealist başka doktorlarla imtihanı başlar. 

Yolları şehre uzak Uluçınar Hastanesi'nde kesişen üç idealist doktorun öyküsünü anlatacak olan Kasaba Doktoru dizisi ile ilgili araştırmalar yapılıyor. Başrollerinde Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Ozan Akbaba gibi isimler yer alırken medya gündemini takip edenler "Kasaba Doktoru nerede çekiliyor, Uluçınar Hastanesi nerede? Kasaba Doktoru uyarlama mı?" sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Kasaba Doktoru dizisinin çekildiği yerler ve diziye dair diğer bilgiler.

Dizinin çekimleri İstanbul'da gerçekleştiriliyor. İstanbul'daki çekimlerin Medipol Bağcılar Hastanesi'nde gerçekleştiği tahmin ediliyor. Ancak kesin ve net bir bilgi bulunmuyor. 

Yolları şehre uzak Uluçınar Hastanesi'nde kesişen üç idealist doktorun öyküsünü anlatacak olan dizinin başrol oyuncularından Deniz Can Aktaş, dizide genç Doktor Ömer karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Cesur ve inatçı bir karakter olan Ömer, babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar vermiş ve mesleğine duyduğu aşk sayesinde geleceği parlak bir hekim olarak sivrilmiş genç bir doktor.

Yaşadığı olaylar neticesinde kendini Uluçınar Hastanesi'nde bulan Ömer, burada aşık olduğu Leyla ve usta cerrah Hakan ile birlikte hayatını tümüyle değiştirecek bir hikayeye dahil olacak.

KASABA DOKTORU DİZİSİ OYUNCULARI

Kasaba Doktoru dizisi oyuncuları arasında Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Tarık Uğur Özenbaş, Barış Yalçın, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer alıyor.

OZAN AKBABA KİMDİR?

1982 senesinde Kars'ta dünyaya gelen Ozan Akbaba, Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı bölümünden mezun olmuştur. 2005 senesinde sinema filmleri, dizi ve tiyatro oyunlarında rol alan oyuncu ve film müzikleri de yapmakta. Aynı zamanda, 2014 senesinde Sıla'nın Yeni Ay albümünde yer alan Vaziyetler isimli şarkının video klibinde rol almıştır.

Kasaba Doktoru hangi hastanede çekildi, nerede
Kasaba Doktoru hangi hastanede çekildi, nerede

 

Ünlü oyuncu 2015'te ATV kanalında yayınlanmaya başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde son olarak İlyas Çakırbeyli karakterini canlandırmıştır. Ozan Akbaba, Kırık Kanatlar, Kavak Yelleri, Cennetin Sırları, Kuzey Güney, Arka Sokaklar, Poyraz Karayel ve Güldür Güldür gibi yapımlarda oynamıştır.

DENİZ CAN AKTAŞ KİMDİR?

İnegöl asıllı bir ailenin çocuğu olarak 28 Temmuz 1993’te İstanbul’da dünyaya gelen Deniz Can Aktaş, başarılı bir oyuncudur. Piri Reis Üniversitesinde, gemi makineleri ve işletme bölümünde eğitimini tamamlayan Aktaş, ilk oyunculuk deneyimini 2015 yılında, Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki Seçkin rolüyle yaşamıştır.

Kasaba Doktoru hangi hastanede çekildi, nerede
Kasaba Doktoru hangi hastanede çekildi, nerede

 

Hayat Bazen Tatlıdır’da Burak, Neredesin Birader dizisinde ise Ali rolüyle yer almıştır. Daha sonra 2017 yılında Star TV’nin Avlu dizisinde Alp isimli yardımcı karaktere hayat vermiştir. Bu rolüyle oldukça beğenilen ve büyük ilgi gören oyuncu, Aşk Ağlatır dizisinde başrol olarak yer almıştır. 2020 yılında Menajerimi Ara adlı dizide Barış rolüyle ekranlarda bulunmuş ve seyirci tarafından büyük bir ilgi görmüştür.

VİLDAN ATASEVER KİMDİR?

Vildan Atasever, 26 Temmuz 1981 doğumludur. Bursa’da dünyaya gelen başarılı oyuncu, dizi ve sinema sektöründe birçok projede rol almıştır. İlk deneyimini İki Genç Kız filminde gerçekleştirmiştir. Bu rolünde Altın Portakal ödülü kazanmıştır. Sonrasında Kurtlar Vadisi dizisinde rol almıştır. Kadın İsterse isimli televizyon dizisinde Hülya Avşar ile birlikte oynamıştır. Daha sonra ise 2006 yılında Kader filminde rol almıştır. Aynı yıl 18. Ankara Uluslararası Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülmüştür. Takip eden yıllarda Yaralı Yürek, Bıçak Sırtı, Gece Sesleri, Osmanlı Cumhuriyeti, Samanyolu, Başrolde Aşk, Osmanlı Tokadı, Yazın Öyküsü, Sevran, Tek Yürek isimlerinde birçok film ve televizyon dizisinde yeteneğini kabul ettiren çalışmalar yapmıştır.


 

Yorumlar