Kars Belediyesi’nin Çıldır Gölü servisine yoğun ilgi

Kars Belediye Başkanlığı’nca Çıldır Gölü’ne başlatılan ücretsiz servis, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın Kars turizmine katkı sağlamak adına hayata geçirdiği Çıldır Gölü Kütük Ev,...

Google Haberlere Abone ol
Kars Belediyesi’nin Çıldır Gölü servisine yoğun ilgi

Kars Belediye Başkanlığı’nca Çıldır Gölü’ne başlatılan ücretsiz servis, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta’nın Kars turizmine katkı sağlamak adına hayata geçirdiği Çıldır Gölü Kütük Ev, ücretsiz servis aracına talep her geçen gün artıyor. Kars Belediyesi’ne ait otobüs yaklaşık 50 yerli ve yabacı turisti Çıldır Kütük Eve taşıyor.

Bu hizmetten faydalanan yerli ve yabancı turistler, Karaçanta’ya böyle bir hizmeti hayata geçrdiğinden dolayı teşekkür ederken, Karaçanta, Kars’a gelen misafirlere her şeyin en güzelini yapacaklarını belirtti.

Kars’a gelen yerli ve yabancı misafirleri Çıldır Gölü’ne taşıyacak olan ücretsiz servisler her gün saat 10.30’da Belediye Bakanlığı önünden hareket ediyor.

Çıldır Gölü Kütük Ev önüne götürülen misafirler donmuş göl üzerinde atlı kızaklarla kayıyor, burada çeşitli etkinliklere katılıyor ve daha sonra 15.30’da Çıldır Gölü’nden alınarak Kars’a getiriliyor.

Yorumlar