Kardeşlerim neden yok? ATV Kardeşlerim dizisi neden yayınlanmıyor?

Kardeşlerim dizisinin neden yayınlanmadığı sorularının cevabı bulundu. Dizi, kanalın her yıl ocak ayında olduğu gibi bu yıl da yine ocak ayının ilk haftasında dizilere verdiği aradan kaynaklanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Kardeşlerim neden yok? ATV Kardeşlerim dizisi?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim, izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. 2023-2024 sezonunda dizi, dördüncü sezonunu başarıyla sürdürüyor. 20 Şubat 2021'de yayın hayatına başlayan dizi, ATV yönetimi tarafından nisan ayı gelmeden dördüncü sezon onayını almış bulunuyor​​.

KARDEŞLERİM NEDEN YOK?

Dizinin yeni bölümü bu akşam ekrana gelecekti; ancak gelmedi. Nedeni ise her yıl olduğu gibi bu yıl da ocak ayında verilen aradır. Dizilerin reklam planlamaları ve diğer sebeplerden dolayı diziler oycak ayının ilk bir iki haftasında yayınlanmıyor. Bu nedenle, Kardeşlerim dizisi de bu hafta yok.

Kardeşlerim dizisinin dördüncü sezonu, reytinglerde de başarısını kanıtlıyor. Son bölümü, tüm kişiler kategorisinde 6.72 reytingle üçüncü sırada yer alırken, AB kategorisinde 2.65 reytingle dokuzuncu, ABC1 kategorisinde ise 3.79 reytingle yedinci sıraya yerleşmiş durumda. Bu başarı, dizinin izleyici kitlesinin genişliğini ve sadakatini gösteriyor​​.

Kardeşlerim'in 112. bölüm fragmanı, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Ancak, dizinin 6 Ocak Cumartesi yayın akışında yer almadığı görülüyor.

Yılbaşı haftası olması nedeniyle, dizinin yeni bölümünün ekrana gelmemiş olabileceği tahmin ediliyor.

Dizi, her hafta Cumartesi akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında seyirciyle buluşuyor​​​​​​.

 

Yorumlar