Kardeşlerim Dizisinin Başarılı Oyuncusu Su Burcu Yazgı Coşkun dizileri

Su Burcu Yazgı Coşkun, ATV'nin reyting rekorları kıran Kardeşlerim dizisinde “Asiye Eren” karakteri ile ekranlar boy göstermektedir. Magazin dünyasında sıkça gündeme gelen Su Burcu Yazgı Coşkun, küçük yaşlarda çeşitli dizilerde rol aldığı görülmektedir. 

Google Haberlere Abone ol
Su Burcu Yazgı Coşkun dizileri

Su Burcu Yazgı Coşkun, ATV'nin reyting rekorları kıran Kardeşlerim dizisinde “Asiye Eren” karakteri ile ekranlar boy göstermektedir. Magazin dünyasında sıkça gündeme gelen Su Burcu Yazgı Coşkun, küçük yaşlarda çeşitli dizilerde rol aldığı görülmektedir. 

İşte 2005 doğumlu olan 17 yıl yaşındaki genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun'un şu ana kadar rol aldığı tüm diziler!

SU BURCU YAZGI COŞKUN HANGİ DİZİDE OYNUYOR?

Genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, ATV ekranlarında fırtınalar estiren Kardeşlerim dizisinde Asiye Eren karakteri ile dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.

2005 doğumlu olan 17 yaşındaki oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun, yaşı küçük olmasına rağmen 7 yaşından bu yana çeşitli dizilerde başarılı roller almayı başarmıştır. Genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun çocukken hangi dizilerde rol aldı? 

su-burcu-yazgi-coskun
Kardeşlerim Dizisinin Başarılı Oyuncusu Su Burcu Yazgı Coşkun dizileri

 

KARADAYI DİZİSİNDE ÇOCUK: OYUNCU SU BURCU YAZGI COŞKUN

Başrolünde Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in yer aldığı 2012 yılında ATV’de yayınlanan Ay Yapım imzalı "Karadayı" dizisinde Su Burcu Yazgı Coşkun, çocuk oyuncu olarak rol almıştır. "Karadayı" dizisinde Su Burcu Yazgı Coşkun, Melih'in kızı ve Feride'nin yeğeni “Neşe” Karakterini canlandırıştı.

"SANA BİR SIR VERECEĞİM" DİZİSİ: SU BURCU YAZGI COŞKUN

Su Burcu Yazgı Coşkun, İspanyol yapımı "Los Protegidos" adlı diziden uyarlanan ve 2013 yılında FOX TV'de yayınlanan fantastik, drama ve aile konulu "Sana Bir Sır Vereceğim" dizisinde "Zeynep" karakteri ile izleyicinin karşısına çıktı. Demet Özdemir ve Ekin Koç'un ilk kez tanındığı “Sana Bir Sır Vereceğim” dizisinde Su Burcu Yazgı Coşkun, genç yaşına rağmen isminden söz ettirdi.

ROMANTİK KOMEDİ DİZİSİ AŞK YENİDEN: SU BURCU YAZGI COŞKUN

Su Burcu Yazgı Coşkun, Fox TV'de 2015 yılında yayınlanan başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı romantik komedi dizisi “Aşk Yeniden”de Yadigar Günay'ın (Nazlı Tosunoğlu) küçük kızı "Elif Su Günay" karakterine hayat verdi.

SU BURCU YAZGI COŞKUN 2017’DE ÜÇ DİZİDE YER ALDI

Su Burcu Yazgı Coşkun, 2017 yılında ise FOX'ta yayınlanan Medyapım imzalı “Bizim Hikaye” dizisinde “Ceylan” karakterini canlandırdı. Su Burcu Yazgı Coşkun 2017 yılında iki ayrı dizi de daha rol aldı.

Su Burcu Yazgı Coşkun, 2017 yılında FOX TV’de yayınlanan “Kadın” dizisinde “Bahar Küçük” karakteri ile rol aldı. Su Burcu Yazgı Coşkun, Kadın Dizisinde Özge Özpirinçci'nin çocukluğu rolünde oynamıştı.

Su Burcu Yazgı Coşkun, 2017 yılında Kanal D'de sadece 6 bölümü yayınlandıktan sonra final yapan "Kara Yazı" dizisinde “Songül Uluçınar” karakteri ile rol aldı. 

Su Burcu Yazgı Coşkun, 2019 yılında Star TV'de yayınlanan Barış Arduç ve Burcu Biricik’in başrollerini paylaştığı "Kuzgun" dizinde Rıfat'ın küçük kızı "Naz" karakterini canlandırdı.

KARDEŞLERİM DİZİSİ: SU BURCU YAZGI COŞKUN

Su Burcu Yazgı Coşkun, “Kuzgun” dizisinden hemen sonra 2020 yılında reyting rekorları kıran Kırmızı Oda dizisinde “Güler” karakterini canlandırdı. 

Kırmızı Oda'da Güler karakteriyle performansıyla yapımcıların dikkatini çeken Su Burcu Yazgı Coşkun, NG Medya imzalı 2021 yılından ATV'de yayınlanan başrollerinde Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy ve Cüneyt Mete'nin yer aldığı dram, gençlik ve aşk türündeki "Kardeşlerim" dizisinde "Asiye Eren" karakterini canlandırdı.

SU BURCU YAZGI COŞKUN’UN ROL ALDIĞI TV DİZİLERİ VE SİNEMA FİLMLERİ:

2019 – Kuzgun (TV dizisi)

2018 – Bizi Hatırla (sinema filmi)

2017 – Kara Yazı (Songül Uluçınar) (TV dizisi)

2017 – Kadın (Bahar Küçük (TV dizisi)

2017 – Bizim Hikâye (Ceylan) (TV dizisi)

2015 – Aşk Yeniden (Elif Su) (TV dizisi)

2013 – Sen Üzülme (TV filmi)

2013 – Sana Bir Sır Vereceğim (Zeynep) (TV dizisi)

2012 – Karadayı (Neşe) (TV dizisi)

2012 – Dabbe: Bir Cin Vakası (sinema filmi)


 

Yorumlar