Karagül: ABD Erdoğan'ı şehit etmeye çalıştı

Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, ABD'nin 15 Temmuz'da Fetullah Gülen aracılığıyla Erdoğan'ı öldürmeye çalıştığını belirtti

Google Haberlere Abone ol
Karagül: ABD Erdoğan'ı şehit etmeye çalıştı
Fetullah Gülen'in adamları tarafından tertiplenen 15 Temmuz darbesi sırasında ABD'nin Recep Tayyip Erdoğan'ı öldürmeye çalıştığı iddia ediliyor. Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni, kesin bir dille, "ABD Erdoğan'ı şehit etmeye çalıştı" dedi. İşte Karagül'ün yazısından ilgili bölüm: Açık ve net söyleyelim:

ABD yönetimi, Gülen terör örgütü üzerinden Türkiye'de darbe tertiplemiştir, iç savaş çıkarmak istemiştir, milletimizi birbirine kırdırmaya çalışmıştır.

ABD bu darbe teşebbüsünün planlayıcısı ve uygulayıcısıdır. Ogeneraller, o vatan hainleri bütün talimatları Gülen'den almış, o da müdahaleyi planlayanların emirlerini iletmiştir.

Bir terör örgütü liderini koruyan ABD yönetimi, teröre destek veren ülke ilan edilmelidir. Hala Gülen üzerinden Türkiye'ye operasyon çeken bu ülke, nihai saldırısını doğrudan ülkemize yöneltmiş, Gülen'in teröristleri üzerinden sivil halkımıza kurşun yağdırmıştır.

ABD Erdoğan'ı öldürmeye çalıştı

Çok açık ve net söylüyorum:

ABD yönetimi, doğrudan Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nı öldürmeyi planlamış ve bu planı uygulamıştır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Marmaris'te şehit etmeye dönük operasyon, Gülen'in teröristleri, suikast timi üzerinden uygulamaya konulmuştur.

Tekrar ediyorum: Erdoğan'ı şehit etmeye dönük saldırı, Gülen'in teröristleri üzerinden doğrudan ABD'de, ABD tarafından tezgâhlanmış, talimat onlar tarafından verilmiştir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi, ABD'nin koruduğu bir şizofreninteröristleri tarafından bombalanmıştır. Milletin meclisini bombalamak, millete savaş ilan etmek demektir. Tarihte örneği görülmeyen bu saldırı da, ABD'nin koruduğu bir adamın teröristleri tarafından yapılmıştır.

Meclisimizi bombalayan, insanımıza kurşun sıkan

Aynı şekilde, sokaklarda insanları kurşuna dizenlere, milletimizin sesi Meclis'e saldıranlara da talimatlar bu darbeyi planlayan ABD yönetimi tarafından verilmiştir.

Bu yüzden saldırıdan doğrudan ABD yönetimi sorumludur. Darbe girişiminden doğrudan ABD yönetimi sorumludur. Açıkça ilan ediyorum:ABD yönetimi, kullandığı terör örgütü üzerinden milletimizin egemenlik sembolünü, Meclisi'ni bombalamıştır.

Yorumlar

vatandas kahpe ABD önce pkk sonra isid şimdide feto sen bizim başımıza sürekli çorap mı oreceksin dünya ya yön vermekten vaz geç özel lık lede Türkiye ye