Kara neden final yapıyor? Kara dizisi neden bitti?

Kara dizisi neden final yapıyor soruları henüz yeni başlayan ancak başladığı gibi ekrandan uzaklaştırılan dizinin seyircisi tarafından merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Kara neden final yapıyor? Kara dizisi neden bitti?

Show TV'nin popüler dizisi "Kara", düşük reytingler nedeniyle beşinci bölümle final yapacak.

KARA DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Show TV'nin sevilen dizisi "Kara", reytinglerde beklenen başarıyı elde edemediği için final yapma kararı aldı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın raporuna göre, dizi beşinci bölümü ile ekran macerasını sonlandıracak. "Kara", Show TV'de yayınlanan ve Ay Yapım tarafından üretilen bir dizi. Kadrosunda Öykü Karayel, İlker Kaleli, Mehmet Özgür, Tülin Özen ve Yıldıray Şahinler gibi tanınmış isimler bulunuyor.

DİĞER DİZİLERE DE FİNAL

2024 yılında reytinglerin detaylı bir şekilde incelenmesinin ardından, birçok kanal diziler için final kararları almıştı. Kanal D'de yayınlanan "Dilek Taşı", ATV'de "Yıldızlar Bana Uzak" ve TV8'de "Aşka Düşman" dizileri de final yapmıştı. Ayrıca, Show TV'de yayınlanan "Aile" dizisi de 30. bölümle sona erecek. Bu dizi de anlaşmalı olarak final yapacak.

"KARA" DİZİSİNİN YOLCULUĞU

"Kara" dizisi, dram ve gizem unsurlarını içeren bir yapım olarak dikkat çekiyordu. Dizinin oyuncu kadrosu ve hikaye yapısı izleyiciler tarafından beğenilmesine rağmen, reytinglerde arzu edilen başarıya ulaşamadı. Dizi, Show TV ekranlarında kısa sürede seyirciyle buluşmuştu.

Kara dizisi final yapıyor
Kara neden final yapıyor? Kara dizisi neden bitti?

 

 

Yorumlar